DSC_0008

 

 

Omladinska liga Srbije

RAD – VOJVODINA   2 : 1

Mesto odigravanja : „Banjica“

Gledalaca : 700

Sudija : Nemanja Petković

Strelci : Marković (27. min.), Milanović (75. min.) za Rad, Velimir (27. min.) za Vojvodinu

Rad : Marković, Kričak, Petrović (Nikolić), Bainović (Busnić), Tanasijević, Lutovac, Srećković (Guzina), Radunović (Nedović), Karišić, Čudić

Vojvodina : Ivić, Lazarević, Hrubik (Janković), Ilić (Milić), Fimić, Čaki, Velimir (Papović), Zličić (Vujošević), Krstevski, Stamenić, Desančić

Bez učinka na Banjici. I omladinska i kadetska selekcija zabeležile su poraze protiv izuzetno motivisanih domaćina. Omladinci su, u jednoj jako kvalitetnoj utakmici, ipak ostali bez bodova, iako su na momente pokazali da su kvalitetnija ekipa od domaćina. Međutim, to nije bilo dovoljno za bodove protiv izuzetno borbenih i upornih domaćina, koji su se istakli kao najozbiljniji kandidat za titulu u omladinskoj ligi Srbije. Poveo je Rad iz penala koji je skrivio Hrubik, ali je Vojvodina već u sledećem napadu poravnala rezultat nakon fenomenalne akcije Krstevskog, Stamenića i Velimira. Rezultatom 1 : 1 se otišlo na poluvreme. Domaćin je već u prvom napadu sa centra postavio, ispostaviće se, konačan rezultat. Probio je Rad po desnom boku Vojvodine, a Milanović preciznim udarcem glavom savladao Ivića. Poslednjih 20 minuta domaćin je igrao sa igračem manje, ali ni to nije bilo dovoljno Novosađanima da upišu makar jedan bod. Ostalo je Rad – Vojvodina 2 : 1.

 

Kadetska liga Srbije

RAD – VOJVODINA   1 : 0

Mesto odigravanja : „Banjica“

Gledalaca : 200

Sudija : Radovan Ćeramilac

Strelac : Jović (13. min.)

Rad : Pribić, Nikolić, Vuković, Đokić, Živković, Košanin, Mijailović (Blagojević), Roganović (Jokić), Jović (Todorović), Gluščević (Trifunović), Stojanović (Petrović)

Vojvodina : Svešnjikov, Knežević, Milutinović (Veselinović), Tripić(Đuranović(Blagojević)), Lovre, Lončar (Kačavenda), Mesarović, Adamek, Zličić, Mićin (Bajić), Miletić (Vujičić)