miljan mrdakovic, mala

 

 

Puno problema pred utakmicu sa Čukaričkim imala je Vojvodina, jer su se čak sedmorica prvotimaca požalili na probleme sa stomačnim virusom. Bez želje za stvaranjem bilo koje vrste alibija, šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić nije mogao da računa na Novicu Maksimovića, Darka Puškarića, Milka Novakovića, Marka Zoćevića, Nikolu Perića i Ognjena Ožegovića, dok je Ivan Lakićević, koji je takođe osetio simptome napada virusa, ipak zaigrao u finišu susreta.

Uz to, tokom duela s Beograđanima, već u 35. minutu, igru je zbog povrede napustio napadač Miljan Mrdaković, a na poluvremenu je zamenjen štoper Igor Đurić, koji je imao glavobolju. Bol u zadnjoj loži osetio je i vezni fudbaler Aleksandar Paločević.

Dr Borko Vukosav imao je danas pune ruke posla, a o zdravstvenom biltenu untar tima je rekao:

– Svi igrači koji su imali simptome napada virusa bolje se osećaju i na stalnoj smo vezi. Verujem da će oni biti spremni za utakmicu u Letoniji, ali to ne mogu da kažem i za Miljana Mrdakovića, koji je povredio petu. On će obaviti snimanje magnetnom rezonancom kako bismo utvrdili stepen težine povrede koja nije ni malo naivna, izvesno je da će on morati da pauzira i da najverovatnije neće putovati na revanš meč sa Spartaksom i konkurisati za sastav. Što se Đurića tiče, mislim da će on biti spreman za put u Letoniju, baš kao i Paločević.