obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Malo ko se nadao da će samo nekoliko dana pre najvažnije utakmice u sezoni, finala Kupa Srbije, ekipa Vojvodine ličiti na poljsku bolnicu. Tako oslabljeni „crveno-beli“ putuju u Ivanjicu na megdan „davljeniku“ Javor Matisu koga samo još teorija i splet okolnosti može zadržati u društvu najboljih.
Šef struke Novosađana Branko Babić:
-Ja nisam trener koji je ikada kalkulisao sa sastavom i čuvao igrače ali je ova situacija zaista došla u najnezgodnije vreme. Od svih prvotimaca koji nisu na raspolaganju, jedino sam planirao da odmorim Nina Pekarića. Poletanović i Alivodić silom prilika nemaju pravo nastupa u Ivanjici, a na žalost, izjalovio nam se plan da nakon mesec dana pauze damo šansu Gaćinoviću. U razgovoru sa njim i doktorom Vukosavom zaključili smo da je ipak bolje da ga poštedimo. Jovan Stojanović je na današnjem treningu obnovio povredu skočnog zgloba, a slična je situacija i sa Milinković-Savićem kojem je nožni palac još uvek otečen. Srđan Babić je danas prvi put nakon 7 dana izašao na teren pa ni na njega ne možemo računati. Zbog svega navedenog opet ćemo na put voditi nekoliko omladinaca i to : Lukovića, Asanija i po prvi put Grgića.
Očekujem tešku, tvrdu utakmicu u kojoj ćemo kao i do sada pokušati da igramo lep fudbal, nametnemo tempo i stil igre koji nam odgovara. Kakav će nam to  rezultat na kraju doneti zavisi i od domaćina.

ODSUTNI :

Nino Pekarić, Srđan Babić (virus), Marko Poletanović i Enver Alivodić (kartoni), Jovan Stojanović(skočni zglob) , Mijat Gaćinović (ligamenti) i Sergej Milinković-Savić (povreda palca)