Dušan Tadić i Miloš Dujaković

 

Fudbalski reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Vojvodine Dušan Tadić (28) ispunio je želju sedmogodišnjem Milošu Dujakoviću iz Novog Sada, koji je od Deda Mraza zatražio „dres Srbije, ali da bude od Tadića“.

Fudbalski reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Vojvodine Dušan Tadić još jednom je pokazao svoje veliko srce. Naime, ovog meseca, u javnost je dospelo simpatično pismo sedmogodišnjeg Miloša Dujakovića iz Novog Sada, koji je od Deda Mraza zatražio „dres Srbije, ali da bude od Tadića“.

Zahvaljujući uredniku Fejsbuk stranice „Opsajd“, koji je ovo pismo prvi objavio na svom profilu i ujedno pokrenuo akciju da pismo stigne i do srpskog reprezentativca, a u šta se potom uključio i Fudbalski savez Srbije, Dušan Tadić je saznao za Miloševu želju i posetio ga u njegovom domu u Novom Sadu.

Osim što je imao priliku da upozna svog omiljenog fudbalera, Miloš je na poklon dobio Tadićev dres koji je nosio na utakmici protiv Velsa u Kardifu.

Na taj način, Dušan Tadić je još jednom pokazao svoju ljudsku veličinu i ostvario san dečaku koji, sudeći po grbu koji je postavio na vrh svoje Božićne jelke, jednako koliko za Srbiju navija i za klub u kojem je Duća počeo karijeru – fudbalski klub Vojvodina.

Miloš Dujaković