Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina stigla je u prestonicu Austrije gde će sutra od 21 čas na stadionu „Gerhard Hanapi“ odigrati revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Fudbaleri, stručni štab i rukovodstvo novosadske „stare dame“ smešteni su u gradiću Pressbaum nadomak Beča. Stadion Rapida udaljen je od  baze Novosađana nekih petnaestak minuta vožnje.
Nakon ručka i kraćeg odmora ekipa je od 19 časova odradila trening na stadionu.
Svi fudbaleri su zdravi i orni za sutrašnji dan „D“, a kako smo od ljubaznih i predusretljivih domaćina saznali, očekuje se prava najezda navijača Vojvodine kako iz Srbije tako i iz dijaspore.
Trening Vojvodine pratio je priličan broj austrijskih pripadnika medija, a primećena je i grupa navijača Rapida koja je sa svoje navijačke tribine mirno posmatrala rad  fudbalera Vojvodine.

AMBASADOR SRBIJE POSETIO TRENING

Njegova Ekselencija, ambasador Republike Srbije u Austriji, gospodin Milovan Božinović, posetio je trening „crveno-belih“. Upoznao se sa igračima i članovima stručnog štaba, poželeo im sreću i naravno, obećao da će sutra uveče biti na tribinama stadiona „Gerhard Hanapi“ kako bi bodrio svoje sunarodnike.