Logo Blica

 

Dnevni list Blic uputio je javno izvinjenje šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću zbog neprofesionalnog i netačnog izveštavanja sa jučerašnje utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Javora.

Nakon što je na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izričito demantovao da je treneru Javora Mladenu Dodiću uputio bilo kakve verbalne uvrede, a kamoli poziv na fizički obračun, dnevni list Blic je preko svog internet izdanja uputio javno izvinjenje šefu struke crveno-belih zbog, kako su naveli, „grešaka u izveštavanju iz Ivanjice“.

Podsetimo, Blic je juče objavio tekst u kojem je optužio trenera Vojvodine za nedolično ponašanje, iako niko od zvaničnih lica sa utakmice, poput sudije i delegata, u svom izveštaju nije izneo nikakvu primedbu na ponašanje Nenada Lalatovića. Takođe, on se sa šefom struke Javora Mladenom Dodićem prijateljski pozdravio posle utakmice, a da je želeo da smiri nastalu tenziju videlo se i na snimku televizije Arena sport.

Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da još jednom istakne da želi dobru, kvalitetnu, korektnu i profesionalnu saradnju sa svim lokalnim, regionalnim i nacionalnim medijima u zemlji i da će sa svoje strane učiniti sve što može da saradnja, kao i uslovi za rad novinara, budu na što višem nivou.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović do sada je uvek bio dostupan i otvoren za razgovor i komunikaciju sa novinarima i tako će ostati i ubuduće.