obrazac-za-slike---vesti

 

 

Finiš je takmičenja u jesenjem delu prvenstva mlađih kategorija, a vikend pred nama (16. i 17. novembar) donosi gust program na terenima Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“.

Ljubitelji fudbala će u subotu 16. 11. 2013 imati priliku da pogledaju dve zanimljive utakmice. U pitanju su susreti 14 kola Kadetske i Pionirske lige Vojvodine u kojima će „crveno-bele“ nade snage odmeriti sa vršnjacima najstarijeg kluba u Srbiji, subotičke Bačke 1901.
Pioniri svoju utakmicu počinju u 10:00 časova dok će mlađi kadeti igrati dva časa kasnije.

Nedeljno pre podne rezervisano je za utakmice najstarijih selekcija. Od 11:00 časova sastaće se kadeti Vojvodine i Čukaričkog dok će omladinci od 13:00 časova dočekati popularne „čarapane“ iz Kruševca.

Ukoliko želite odmor za telo i dušu, dođite da gledate kako se deca igraju fudbala.

 

NOVA INTERNET PREZENTACIJA OMLADINSKE ŠKOLE

Kako bi široj sportskoj javnosti još više približili rad Omladinske škole „Ilija Pantellić“, informisali ljubitelje fudbala o rezultatima svih mlađih selekcija, tabelama, grupnim i pojedinačnim statistikama svakog igrača, rasporedom utakmica, treninga i svim relevantnim i zanimljivim informacijama vezanim za mlađe selekcije FK „Vojvodina“ u saradnji sa portalom www.mojklub.rs napravljena je potpuno nova internet stranica omladinske škole.
FK „Vojvodina“ i FK „Partizan“ su prva dva superligaša koja su usvojila ovakav način prezentovanja svojih omladinskih škola.

Link :

http://www.mojklub.rs/fkvojvodina/vest/pregled_vesti

U narednih nekoliko dana ova prezentacija postaće sastavni deo zvanične klupske internet stranice u opciji „Omladinska škola“.