Grbovi FK Bokelj i FK Vojvodina

 

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Bokelja u Petrovcu, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tekstualni prenos meča uživo od 17:30 časova moći ćete da pratite na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Bokelj: Mijatović – Mladenović, Bogdanović, Zlatičanin, Ognjanović – Tomić, M. Todorović, Đenić, Vučinić – Macanović, Pepić.

Vojvodina: M. Kordić – Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić – Jovančić, N. Kovačević – Malbašić, Meleg, Babić – Trujić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 1.500 gledalaca, među kojima su i oko 70 navijača Vojvodine.

4. minut: Bokelj je poveo sa 1:0 posle prvog pravog napada na meču. Posle centaršuta sa desne strane, najviši u skoku u šesnaestercu Vojvodine bio je Dejan Đenić i glavom prosledio loptu u mrežu Vojvodine.

5. minut: Vojvodina je izjednačila već u sledećem napadu! Posle greške štopera Bokelja Mirka Todorovića, Meleg je sjajno reagovao i lob udarcem sa oko 20 metara prevario golmana Mijatovića.

11. minut: Bokelj je ponovo pripretio. Ovoga puta, Pepić je šutirao sa desetak metara iskosa sa desne strane, ali je lopta otišla iznad prečke gola Kordića.

40. minut: Voša je imala sjajnu priliku da dođe do vođstva. Posle lepog duplog pasa na desnoj strani između Miletića i Malbašića, desni bek crveno-belih je uputio oštar pas po zemlji na prvu stativu, a tamo se našao Babić i šutirao iz prve, ali zamalo iznad prečke gola Kotorana.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

49. minut: Vojvodina je propustila novu odličnu priliku da dođe do prednosti. Nikola Trujić je došao do jedne lopte ispred šesnaesterca domaćina, sjajno se oslobodio svog čuvara i poslao loptu iza leđa golmana Mijatovića, ali je ona otišla nekoliko centimetara pored stative. Zbog protesta na jednu sudijinu odluku, žuti karton u ekipi Bokelja dobio je kapiten Dejan Ognjanović.

54. minut: Bokelj je uzvratio preko Macanovića. Posle centaršuta sa desne strane, fudbaler domaćih je pokušao glavom da se upiše u strelce, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored leve stative.

57. minut: Vojvodina je imala još jedan dobar napad. Sada je Nikola Antić šutirao sa oko 15 metara iskosa sa leve strane, ali pravo u golmana Mijatovića.

60. minut: Izvršena je dvostruka izmena u ekipi Vojvodine: umesto Nikole Kovačevića, na terenu je Dušan Mićić, a umesto Dušana Jovančića, u igri je Aleksandar Paločević.

62. minut: Bokelj je imao dobru šansu da ponovo povede. Posle centaršuta sa desne strane, opet je Dejan Đenić dobro skočio i uputio udarac glavom sa oko tri metra, ali je Kordić dobro intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

64. minut: Sada je Vojvodina imala dobar napad. Mićić je idealno uposlio Malbašića na desnoj strani, ovaj odigrao odličan pas u sredinu, a na loptu je natrčao Trujić, ali je sa desetak metara iz prve loše zahvatio loptu i praktično je dodao golmanu Mijatoviću.

66. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Bokelja. Umesto Danila Tomića, u igri je Dejan Kotorac.

67. minut: Posle kornera sa desne strane koji je izveo Meleg, najviši u skoku bio je Kovačević, ali je glavom sa tri-četiri metra poslao loptu pravo u golmana Mijatovića.

71. minut: Izvršena je i poslednja izmena u Vojvodini: umesto Siniše Babića, na terenu je Nikola Ašćerić.

72. minut: Zbog prekršaja nad Dejanom Đenićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Darko Puškarić.

73. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Bokelja: umesto Jovana Vučinića, u igri je Luka Maras.

77. minut: Izvršena je i poslednja izmena u Bokelju: izašao je Dejan Pepić, a ušao Lazar Pajović.

85. minut: Zbog pokušaja da simulira prekršaj za jedanaesterac, žuti karton u ekipi Bokelja dobio je Đenić. Odmah u sledećem napadu, Paločević je sjajno šutirao sa oko 25 metara, ali je pogodio prečku.

89. minut: Posle centaršuta sa leve strane, Macanović je šutirao iz prve sa 13-14 metara, ali je lopta otišla daleko od gola Vojvodine.

Utakmica je završena.