Овог викенда, услед обавеза репрезентација, у свим националним лигама у Европи неће се играти мечеви редовног првенственог кола, а паузу у Супер лиги Србије фудбалери Војводине искористиће за одигравање пријатељског меча против екипе Борца у Бањалуци.

Познато је да фудбалски клубови Борац и Војводина већ деценијама негују братске и пријатељске односе, те да исти такви односи владају и између навијача два клуба, па ће предстојећа утакмица бити прилика да се нераскидива веза између Борца и Воше само још више ојача и покаже на делу.

Међутим, поред тога, као и прилике да тренери Ненад Лалатовић и Бранислав Крунић још једном провере форму својих играча, овај меч имаће и хуманитарни карактер, пошто ће сав приход од продаје улазница бити прослеђен малој Сари Вујиновић из Бањалуке, која болује од церебралне парализе и епилепсије, те јој је неопходно возило прилагођено детету са инвалидитетом које може да испрати њен раст.

Утакмица ће се играти у петак на Градском стадиону у Бањалуци, са почетком у 19:30 часова, а екипа Војводине ће на овај меч отпутовати дан раније, односно у четвртак након преподневног тренинга.