Grbovi FK Borac i FK Vojvodina

 

U 24. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Borca u Čačku.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Borac: Mišić – Ignjatijević, Drašković, Marčić, Delić – Marinković, Zoćević, Tijago, Mihajlović – Živanović, Obradović.

Vojvodina: Rockov – Planić, Maslać, Puškarić – Vukasović – Lakićević, Meleg, S. Babić, Antić – Malbašić, Trujić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i pedesetak navijača Vojvodine.

6. minut: Dobar napad Borca završio se udarcem Delića sa dvadesetak metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

8. minut: Malbašić se driblingom sjajno oslobodio Marčića na sredini terena, ali ga je ovaj povukao s leđa i za to dobio žuti karton.

9. minut: Zbog prekršaja nad Tijagom, takođe na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Marko Vukasović.

14. minut: Borac je propustio stopostotnu priliku da dođe u vođstvo. Posle centaršuta sa desne strane, Delić je glavom uputio udarac sa svega pet metara, ali je Rockov sjajnom reakcijom izbio loptu u korner.

17. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 20 metara odlično je izveo Meleg, ali je njegov šut završio nekoliko centimetara pored stative.

23. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1! Malbašić je sjajno proigrao Lakićevića na desnoj strani, koji je odigrao pas po zemlji pred gol Borca, neko od igrača domaćih je izbio loptu, ali je do nje ponovo došao Malbašić i preciznim udarcem sa oko 13 metara je prosledio u mrežu.

30. minut: Marinković je uputio nezgodan udarac na gol Vojvodine sa oko 30 metara, ali je Rockov bio oprezan i izbio loptu u korner.

35. minut: Posle centaršua Antića u šesnaesterac Borca, Planić je glavom pokušao da postigne gol, ali je lopta, posle njegovog pokušaja sa oko osam metara, otišla iznad prečke.

40. minut: Posle nabačene lopte u kazneni prostor Vojvodine, Mihajlović je uspeo da uputi udarac sa svega pet metara, ali je lopta ipak otišla nekoliko centimetara pored stative.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Borca, izvršene su dve izmene: izašli su Boris Živanović i Lazar Obradović, a ušli Lazar Jovanović i Miroljub Kostić.

46. minut: U duelu na sredini terena, sudarili su se Delić i Babić. Arbitar Srđan Jovanović procenio je da je Babić napravio prekršaj i dodelio mu žuti karton.

48. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Siniša Babić, a ušao Aleksandar Paločević.

50. minut: Meleg je šutirao sa preko 30 metara, ali je Mišić bez problema uhvatio loptu.

56. minut: Paločević je oduzeo loptu na polovini Borca, lepo prošao pored dvojice protivničkih igrača i šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko od gola.

59. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu priliku da dođe do drugog gola. Sjajan kontranapad izveli su Malbašić i Meleg, koji je proigrao Paločevića, a ovaj izašao sam ispred Mišića, ali je sebi dao predugačak for, pa je golman Borca uhvatio loptu.

60. minut: Borac je imao dobru priliku za izjednačenje preko Mihajlovića, koj je šutirao sa desetak metara, ali pravo u golmana Rockova.

70. minut: Posle kornera za Vojvodinu, Lakićević je šutirao sa preko 30 metara, ali je lopta otišla pored stative. Odmah potom, izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Filip Malbašić, a ušao Milan Spremo.

73. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 25 metara iskosa sa desne strane izveo je Meleg, ali je šutirao pravo u golmana Mišića.

75. minut: Trujić je šutirao sa desetak metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola. Odmah potom, izvršena je i treća izmena u timu Borca: izašao je Uroš Delić, a ušao Bratislav Punoševac.

78. minut: Izvršena je treća izmena i u timu Vojvodine: izašao je Nikola Trujić, a ušao Filip Knežević.

83. minut: Kostić je šutirao sa dvadesetak metara, ali je lopta otišla pored stative.

87. minut: Drašković je šutirao sa skoro 40 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

93. minut: Zbog odugovlačenja prilikom vraćanja lopte u igru, žuti karton u timu Vojvodine dobio je golman Emil Rockov.

Utakmica je završena.