Jedan od nosilaca igre Vojvodine u proteklih nekoliko sezona, reprezentativac BiH, Miroslav Stevanović potpisao je ugovor sa španskom Seviljom čiji će dres nositi do 2017 godine.

Stevanović je rođen 29. Jula 1990 u Zvorniku gde je i počeo fudbalsku karijeru kao član lokalnog FK „Drina“. Kao član kadetske selekcije Republike Srpske učestvovao je 2008.  godine na tradicionalnom turniru „Stevan Nešticki“ i tu zapeo za oko stručnjacima „crveno-belih“. Istog leta prešao je u redove Vojvodine. Do 2009.  godine  nastupao je za omladinski tim, a potom proveo dva puta po 6 meseci  na pozajmici. Prvo  u FK „Palić“, a zatim u banjalučkom Borcu.
Protekle 2 godine ekipa Vojvodine nije se mogla zamisliti bez njega. Neverovatno uporan, brz, borben i efikasan, na prečac je osvojio srca navijača „stare dame“. Popularni Boske primer je pravog profesionalca na koga se svaki trener može osloniti. Njegove igračke i ljudske karakteristike nisu ostale nezapažene od strane selektora  reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića što mu je donelo mesto u prvoj jedanaestorici „Zmajeva“.

Miroslav Stevanović će se u dresu svog novog kluba pridružiti reprezentativnom saigraču Emiru Spahiću, Hrvatu Ivanu Rakitiću kao i asovima kao što su Hesus Navas, Antonio Rejes i Andres Palop.

Doviđenja Boske i neka te fortuna prati.