Фудбалски клуб Војводина данас је продужио професионалне уговоре са двојицом талентованих играча из свог омладинског тима. У присуству председника Војислава Гајића, шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, као и породице двојице младих фудбалера, уговоре са Вошом у трајању до јануара 2023. године продужили су браћа Вукашин и Вељко Богдановић.

Обојица су рођени четвртог октобра 2002. године у Нишу, а у Војводину су дошли пре нешто више од годину дана из фудбалског клуба Реал Ниш. Вукашин игра на позицији нападача и од данас ће се прикључити тренинзима првог тима, те ће убудуће конкурисати искључиво за сениорску екипу, док ће Вељко, који игра на месту штопера, и ове полусезоне наступати за омладинце, чије првенство се наставља седмог марта.

Председник ФК Војводина Војислав Гајић је изразио велико задовољство због продужења уговора са двојицом талентованих фудбалера и истакао уверење да ће, уз рад са шефом стручног штаба Ненадом Лалатовићем, у будућности још више напредовати и показати свој неоспоран фудбалски потенцијал.

Гајић и Лалатовић срдачно су честитали двојици играча на продужењу уговора и пожелели им много среће у дресу Војводине.