Fudbalski klub Vojvodina danas je produžio profesionalne ugovore sa dvojicom talentovanih igrača iz svog omladinskog tima. U prisustvu predsednika Vojislava Gajića, šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, kao i porodice dvojice mladih fudbalera, ugovore sa Vošom u trajanju do januara 2023. godine produžili su braća Vukašin i Veljko Bogdanović.

Obojica su rođeni četvrtog oktobra 2002. godine u Nišu, a u Vojvodinu su došli pre nešto više od godinu dana iz fudbalskog kluba Real Niš. Vukašin igra na poziciji napadača i od danas će se priključiti treninzima prvog tima, te će ubuduće konkurisati isključivo za seniorsku ekipu, dok će Veljko, koji igra na mestu štopera, i ove polusezone nastupati za omladince, čije prvenstvo se nastavlja sedmog marta.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić je izrazio veliko zadovoljstvo zbog produženja ugovora sa dvojicom talentovanih fudbalera i istakao uverenje da će, uz rad sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem, u budućnosti još više napredovati i pokazati svoj neosporan fudbalski potencijal.

Gajić i Lalatović srdačno su čestitali dvojici igrača na produženju ugovora i poželeli im mnogo sreće u dresu Vojvodine.