obrazac-za-slike---vesti

 

 

Generalna proba fudbalera Vojvodine u Kečkemetu pokazala je da su „crveno-beli“ na dobrom putu ali još uvek nisu dostigli poteban nivo pre svega taktičke discipline u igri.

 

Trener fudbaleri Vojvodine Branko Sosa Babić dosta temperamentno je pratio tok meča, a odmah po završetku susreta je rekao:

– Trebalo nam je dosta vremena da se priviknemo na tvrd teren koji se kako je vreme prolazilo otapao i pretvarao u blato. Definitivno nam je nedostajalo  agresivnosti. Takođe imali smo problema u završnici jer je izostalo više kretanja fudbalera koji su bili bliži golu Kečkemeta ali kada podvučem crtu mogu da budem zadovoljan.  Imamo još nedelju dana da formu dovedemo na željeni nivo pred duel u Pećincima sa Donjim Sremom.

 

DOMAĆINI ČUVALI GLAVNI TEREN

Na iznenađenje gostiju iz Novog Sada, a verujemo i domaćih ljubitelja fudbala, njih oko 1000 koji su došli da pogledaju duel Kečkemeta i Vojvodine, utakmica je umesto na glavnom terenu „Sektoi“ stadiona odigrana na pomoćnom terenu na kojem je pre susreta Voše i „ljubičastih“ održana utakmica omladinskih ekipa. Teren je bio u prilično lošem stanju pa je jedne i druge sprečavao da prikažu lepšu i tečniju igru.