DSC_0007

 

 

Došlo je vreme da se dueli Vojvodine i Čukaričkog s pravom nazivaju derbijem. I to je nesumnjivo dobra stvar za srpski fudbal pa bi gledaoci koji se odluče da u subotu prisustvuju ovoj utakmici trebalo da uživaju u dobrom i uzbudljivom fudbalu. Upravo takva su i očekivana Šefa stručnog štaba Vojvodine Branka Babića :

-Čukarički je izuzetno ozbiljna ekipa koja je spoj mladosti i iskustva oličenog u Bojiću i Mirosavljeviću. Igraju odličan fudbal, pomalo netipičan za naše prilike ali njihovi rezultati i pozicija na tabeli govore da idu pravim putem.
Što se tiče nas, ja kao i do sada igrače ne opterećujem rezultatom već igrom i ako ponovimo način i odnos prema obavezama koji smo demonstrirali u dobrom delu utakmice sa Voždovcem i delom sa Spartakom i Donjim Sremom možemo se nadati pozitivnom rezltatu. Pobeda bi za ovaj mladi tim značila jako mnogo u smislu samopouzdanja.
Na sreću nemamo povređenih i kažnenih igrača ali tim koji će u subotu istrčati na „Karađorđe“ još nie definitivno određen. Ostaje nam još jedan dan da eventualno rešimo još neke sitne nedoumice.

 

Utakmica Vojvodina-Čukarički igra se na stadionu „Karađorđe“ u subotu 15. 03. 2014. sa početkom u 14:30 časova.

Sve dame koje nisu preuzele svoje sezonsk ulaznice mogu to da učie na blagajni stadiona od 10-14:30 časova.