Miloš Krasić

 

Bivši reprezentativci Srbije Željko Brkić (31) i Miloš Krasić (33) ovih dana treniraju zajedno sa prvotimcima Vojvodine.

Posle dva dana odmora, koja su od šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića dobili nakon povratka sa priprema na Zlatiboru, fudbaleri Vojvodine danas pre podne nastavili su sa treninzima u FC „Vujadin Boškov“, a u Vošinom trening centru, pojavilo se i jedno novo, a opet svima dobro poznato lice.

Nekadašnji kapiten Vojvodine Miloš Krasić, koji je prethodne tri sezone proveo u ekipi Lehie iz Gdanska, trenutno se nalazi u Novom Sadu i trenira sa prvotimcima svog bivšeg kluba. Po onome što se može videti, popularni Krasa se nalazi u veoma dobroj formi, a uskoro treba da bude poznato i gde će nastaviti svoju karijeru.

Takođe, na popodnevnom treningu Vojvodine, očekuje se da će zajedno sa golmanima trenirati i nekadašnji čuvar mreže „stare dame“ Željko Brkić, koji je trenutno bez kluba, a poslednji angažman imao je u grčkom PAOK-u. On je nedavno imao problema sa povredom, ali sada radi na tome da ponovo uđe u svoju prepoznatljivu formu.

Miloš Krasić i Željko Brkić su prošli omladinsku školu FK Vojvodina, s tim da je Krasić član prvog tima crveno-belih bio od 2001. do 2004. (77 utakmica, sedam golova), a Brkić od 2004. do 2011. godine (96 utakmica).