Vladimir Buač

 

Posle remija njegovog tima sa Krupom, pomoćni trener Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je današnja utakmica poslužila kao dobra provera crveno-belima pred predstojeći meč protiv Voždovca.

Vojvodina i Krupa danas su igrali nerešeno 1:1 (0:0), u prijateljskom meču odigranom na „Karađorđu“.

– Pre svega, čestitao bih ekipi Krupe na sjajnoj utakmici. Godinama unazad, sa njima gajimo prijateljske odnose, pa se u takvom duhu završila i današnja utakmica, a nadam se da ćemo nastaviti sa odigravanjem međusobnih mečeva. Nama je ovaj susret poslužio kao jedna dobra provera pred utakmicu protiv Voždovca i videli smo dosta mladih igrača, omladinaca i onih koji su na pozajmici. Dobroj i kvalitetnoj ekipi Krupe nije se bilo lako suprotstaviti, a mogli smo da vidimo i na koga možemo ozbiljnije da računamo u narednom periodu, tako da smo dosta dobili ovom utakmicom – kaže Buač.

U narednom periodu, Vojvodinu očekuje mnogo iskušenja i to na dva fronta.

– Očekivanja Vojvodine su uvek da pobeđujemo i to se neće promeniti. Kao klub, Vojvodina uvek ima vrlo visoka očekivanja u svakom prvenstvu, pa će tako biti i u naredne četiri utakmice, a naravno i u plej ofu. Za ovu utakmicu nismo mogli da računamo na nekoliko igrača koji su dobili pozive za mlađe reprezentativne selekcije, a nadamo se da ćemo protiv Voždovca imati što manje kadrovskih problema, odnosno da će se povređeni igrači oporaviti i dati svoj maksimum da ostvarimo pobedu – rekao je Buač.

Utakmica između Voždovca i Vojvodine u 28. kolu Super lige Srbije odigraće se u subotu u Beogradu, sa početkom u 17 časova.