Vladimir Buač

 

Posle pobede njegovog tima nad ekipom Mladosti, šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da su crveno-beli vrlo slabo odigrali prvo poluvreme, ali da su u drugom bili dosta bolji i tako došli do trijumfa.

Vojvodina je danas pobedila Mladost rezultatom 2:0 (0:0), u 12. kolu Super lige Srbije.

– Čestitam ekipi Mladosti na dobroj utakmici, u kojoj nam definitivno nije bilo lako. U prvom poluvremenu, slobodno mogu reći da je delovalo da kao da nismo bili tu. Na to je uticala i činjenica da su pojedini igrači imali virus tokom nedelje i bili malo iscrpljeni, ali je u drugom poluvremenu, u kojem smo bili dosta bolji, sama utakmica bila mnogo otvorenija. Viđeno je dosta šansi na obe strane, pri čemu smo mi našu prvu šansu iskoristili, a potom je Kojašević pred kraj poentirao za konačnih 2:0 i zato mogu da čestitam igračima na reakciji koju su napravili nakon lošeg prvog dela meča. Sada ćemo imati dva slobodna dana, a potom idemo na mini-pripreme na Zlatibor, kako bismo se što bolje pripremili, a i da bi se igrači malo bolje upoznali i zbližili, kako sa mnom, tako i između sebe. Verujem da će nam to jako koristiti i da ćemo biti još jači za sledeću utakmicu – izjavio je Buač.

Fudbaleri Vojvodine će na Zlatiboru boraviti od ponedeljka do subote, s tim da je planirano da u subotu, neposredno pred povratak kući, odigraju prijateljsku utakmicu protiv Rudara iz Pljevalja, iako odigravanje tog meča tek treba da bude zvanično potvrđeno.

Takmičenje u Super ligi nastavlja se za dve nedelje, kada će crveno-beli gostovati ekipi Zemuna.