Vladimir Buač

 

Posle remija njegovog tima sa Voždovcem, v.d. šefa stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je zadovoljan rezultatom, ali da igra mora biti još bolja, posebno u odnosu na prikazano u prvom poluvremenu.

Voždovac i Vojvodina večeras su igrali nerešeno 1:1 (1:0), u osmom kolu Super lige Srbije.

– Pre svega, želeo bih da čestitam ekipi Voždovca na dobroj utakmici i poželim im mnogo uspeha u nastavku prvenstva, jer mislim da rade odličan posao. Ja sam tek juče preuzeo ekipu i za tako kratko vreme, malo toga je moglo da se napravi. U poslednjih nekoliko dana, došlo nam je mnogo novih igrača i za mene su bili nepoznanica po pitanju toga koliko su spremni i koliko mogu da odgovore zahtevima. Uzimajući te okolnosti u obzir, mogu da budem zadovoljan rezultatom, kao i igrom u drugom poluvremenu, iako to i dalje nije ono kako Vojvodina treba da igra i kako se nadam da će u dogledno vreme i igrati. Voždovac je bio dominantan u prvom poluvremenu i imao posed, ali sa malo šansi, jer se igra odvijala uglavnom na sredini terena. Posle primljenog gola, delovali smo pomalo konfuzno, dok smo u drugom delu mnogo dobili sa izmenama, kada su ušli Avramovski, Park i Ivica Jovanović. Mislim da smo tada delovali prilično ozbiljno i da je to reper kako treba da igramo. Ostaje žal za poslednjom šansom Subotića, kada je izašao sam na golmana, ali generalno, mislim da rezultat odgovara onome što su dve ekipe pokazale na terenu – izjavio je Buač.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće već u sredu, kada će, u okviru devetog kola Super lige, dočekati ekipu Mačve na „Karađorđu“. Početak te utakmice zakazan je za 20 časova.