Vladimir Buač

 

Posle poraza njegovog tima od Mačve, šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je video mnogo toga i pozitivnog i negativnog u igri svoje ekipe.

Vojvodina je danas poražena od Mačve rezultatom 0:2 (0:1), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

– Utakmicu smo iskoristili da vidimo gde se nalazimo u ovom trenutku, kao i da proverimo neke nove igrače, s obzirom na to da u subotu protiv Radnika neće moći da igraju Saničanin i Vukasović. Posebno u prvom poluvremenu, nekim igračima smo promenili pozicije, a sve u cilju da budemo najbolji protiv ekipe iz Surdulice. Video sam mnogo toga i dobrog i lošeg i sada imam jasniju sliku u vezi sa tim šta možemo, odnosno šta ne možemo protiv Radnika – kaže Buač.

Šef stručnog štaba crveno-belih napominje da je blizu donošenja odluke o tome ko će zameniti Saničanina i Vukasovića u startnoj postavi.

– Jesam bliži donošenju te odluke, ali za sada se ne bih javno izjašnjavao o tome. Predstoji nam još nedelju dana rada i treninga, pa ću videti u kakvoj će formi biti određeni igrači i na osnovu toga definitivno odlučiti. Takođe, u sredu ćemo odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, najverovatnije protiv Dinama iz Pančeva. Potrebno nam je da kroz prijateljske utakmice razigramo što više igrača, jer na poslednjih nekoliko takmičarskih mečeva smo imali uglavnom jedan isti tim koji je izneo sav taj teret – rekao je Buač.