obrazac-za-slike---vesti

 

Umesto ranije dogovorenog i najavljivanog protivnika, ekipe Černo More iz Varne, u šestoj proveri na pripremama u Antaliji, fudbalerima Vojvodine suprotstaviće se  rumunski prvoligaš Universitatea iz Kluža.
Razlog otkazivanja utakmice sa bugarskim timom je krajnje neprofesionalan odnos čelnika tog kluba prema već ranije ugovorenom mestu i terminu odigravanja. Bugari su tokom današnjeg dana nekoliko puta pokušali da iz samo njima znanih razloga  promene satnicu i lokaciju odigravanja. Predstavnici Vojvodine nisu želeli da pristanu na bilo kakve izmene i „natezanje“ sa Bugarima prekinuli su generalni sekretar kluba Radisav Rabrenović i član UO Đerđ Balaton koji su u rekordno kratkom vremenu pronašli alternativno rešenje u vidu rumunskog Kluža.

Ujedno se izvinjavamo zbog prvobitno  pogrešno prenete informacije da se radi o aktuelnom šampionu, ekipi Kluža. Greška je isključivo delo turskih domaćina koji nisu razlikovali dva kluba iz istog grada.

 

Susret Vojvodina – Universitatae Kluž igra se u sredu, 13. Februara  na terenu SC „Ismail Gekček“ sa početkom u 14 časova.

TV prenos na :

http://www.ustream.tv/embed/12823604