Dženan Bureković

 

Novi fudbaler Vojvodine Dženan Bureković (21) izjavio je da mu je čast što je postao član „stare dame“.

U media centru stadiona „Karađorđe“, Dženan Bureković danas je predstavljen kao novi fudbaler Vojvodine. Doskorašnji levi bek Čelika iz Zenice stigao je u Novi Sad pre desetak dana i već odigrao dve prijateljske utakmice za crveno-bele (protiv OFK Bečeja i ČSK Čelareva), a sa Vojvodinom je potpisao ugovor do juna 2019. godine.

– Jako sam zadovoljan zbog toga što sam postao novi član Vojvodine. Velika mi je čast da budem predstavljen kao novi igrač ovog kluba i daću sve od sebe da opravdam očekivanja, kako stručnog štaba, tako i navijača i celog grada – kaže Bureković.

Prema njegovim rečima, nivo fudbala u Srbiji i način rada u Vojvodini su bolji u odnosu na ono sa čime je imao priliku da se susretne u Bosni i Hercegovini.

– Čim sam došao ovde, po treninzima i svemu ostalom, video sam da se ovde dosta ozbiljnije radi i samim tim igra dosta ozbiljniji fudbal. Moje mišljenje je da je srpska liga mnogo jača od bosanske, a ukoliko dobijem šansu, potrudiću se da je iskoristim na najbolji mogući način – rekao je Bureković.