obrazac-za-slike---vesti

 

 

Stadion Cementa

Gledalaca :        1200

Sudija :             Miodrag Gogić (Novi Sad)

Strelci :            Tumbasević (12 min), Kosović (25 min), Đorđević (30 min) i Denković (36 i 42 min)

Cement :          Đurikin, Gašparović, Kukolj, Kiš, Topolić, Čović, Bakoš, Nedimović, Peruničić, Džarić, Hadžić

Igrali su još :    Šegavac, Đurić, Simić, Uzelac, Vučković, Vislavski, Filipović, Samardžić, Đorović, Kuzmanović i Stojčić

Vojvodina :      Popović (Rockov), Barić (Kočović), Nastić, Vuković (Babić), Fatić (Vujačić), Tumbasević (Petrović), Milinković-Savić (Desančić), Kosović (Makarić), Denković (Grgić), Đorđević, Gaćinović (Stamenić)

Slavlje povodom stotog  rođendana  Fudbalskog kluba „Cement“ iz Beočina uveličali su fudbaleri Vojvodine koji su sa domaćinom odigrali lepu egzibicionu utakmicu. Pred oko 1200 gledalaca slavili su gosti iz Novog Sada rezultatom 5 : 0. Sve što je vredno pomena u fudbalskom smislu viđeno je tokom prvih 45 minuta kada je palo svih 5 golova i viđeno nekoliko lepih poteza. Igrači trenera Nikolića ozbiljno su shvatili ovu proveru pa je i njihov pristup igri bio adekvatan što je na kraju krajeva i vidljivo iz krajnjeg rezultata.
Janko Tumbasević je prvi načeo mrežu slavljenika efektnim golom iz slobodnog udarca sa 20 metara. Lopta upućena efeom preko živog zida završila je put u desnom uglu nemoćnog golmana Đurikina.
Drugi gol došao je kao plod odlične akcije nekoliko igrača Vojvodine koji su izmenili pasove iz jednog dodira kao na malom fudbalu, a realizator je bio Kosović.
Nebojša Kosović je kod trećeg gola ulogu realizatora prepustio Milošu Đorđeviću. Mladi crnogorski reprezentativac je ovog puta bio asistent. Odlično je centrirao sa desne strane, a Đorđević lepim volejom sa desetak metara smestio loptu u mrežu.
Četvrti i peti gol postigao je vrlo agilni i aktivni Stefan Denković koji je oba puta demonstrirao brzinu, tehniku i snalažljivost.

U drugom delu igre Marko Nikolić je šansu pružio nekolicini igrača iz omladinskog pogona. Svoje prve nastupe u seniorskom timu upisali su : Emil Rockov, Aleksandar Desančić, Stefan Petrović, Uroš Stamenić i Luka Grgić.