JKP Zelenilo i JKP Parking servis

 

JKP „Zelenilo“ i JKP „Parking servis“ danas su učestvovali u čišćenju snega sa terena stadiona „Karađorđe“.

Neuobičajeno za ovo doba godine, prethodnih dana čitavu Srbiju zadesile su velike snežne padavine i temperatura koja je konstantno u minusu. Osim toga što onemogućavaju redovno odvijanje saobraćaja i mnogih drugih delatnosti, zbog ovakvih vremenskih uslova posledice trpi i fudbal, te je zato prethodne srede bilo odloženo kompletno kolo Super lige.

Ipak, bez obzira na to što je sneg i dalje prisutan, prvenstvo će biti nastavljeno sutra, kada fudbaleri Voše igraju u Kruševcu, dok će već u narednu sredu na “Karađorđu” biti odigran derbi između Vojvodine i Crvene zvezde. Organizacione pripreme za ovaj meč su već u toku, pa na tome rade i ljudi koji su zaduženi za održavanje terena, koji su danas imali veliku pomoć od strane JKP „Zelenilo“ i JKP „Parking servis“.

Naime, već od ranog jutra, radnici radnici koje je angažovao fudbalski klub Vojvodina, koristeći mehanizaciju JKP „Zelenilo“, prionuli su na čišćenje terena od snega. Zahvaljujući njima, teren na Vošinom stadionu više nije pod snežnim pokrivačem, pa će zbog toga sigurno biti mnogo lakše dovesti ga u što bolje stanje do srede i utakmice protiv Crvene zvezde. Takođe, JKP „Parking servis“ juče je učestvovao u čišćenju terena u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se JKP „Zelenilo“ i JKP „Parking servis“ na ukazanoj pomoći.