Jug

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je FK Crvena zvezda otkupio sav preostali kontigent ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između dva tima u 26. kolu Super lige Srbije.

Povodom informacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja u vezi sa promenom cene ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između Vojvodine i Crvene zvezde na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da nije menjao cene ulaznica koje je prvobitno odredio za ovaj meč i da su sve predradnje u vezi sa prodajom ulaznica i kompletnom organizacijom utakmice rađene u dogovoru i saradnji sa MUP-om Republike Srbije.

U toku jučerašnjeg dana, nakon što su ulaznice već bile puštene u prodaju, fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da otkupi sav preostali kontigent ulaznica za tribinu na kojoj će biti smešteni gostujući navijači i ujedno preuzeo kompletnu odgovornost za njihovu dalju distribuciju, uključujući i određivanje cene po kojoj će one od tog trenutka biti dostupne u prodaji.

Fudbalski klub Vojvodina i ovom prilikom naglašava da je i ovoga puta, kao i uvek, maksimalno ispoštovao preporuke MUP-a u vezi sa bezbednošću svih gledalaca na stadionu, što je praksa koje će se fudbalski klub Vojvodina apsolutno pridržavati i ubuduće.