Grbovi FK Crvena zvezda i FK Vojvodina

 

 

 

U petom kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Crvene zvezde u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Crvena zvezda: Supić – Cvetković, M. Stojanović, Edson, Anđelković – Ristić, Grujić – Gavrić, Babunski, Plavšić – Sikimić.

Vojvodina: Kordić – Miletić, Rosić, Puškarić, Nastić – Maksimović, Jovančić – Malbašić, Meleg, Babić – Trujić.

Utakmica je počela. Meč se igra bez prisustva gledalaca.

8. minut: Anđelković je oduzeo loptu Miletiću na oko 40 metara od gola Vojvodine i krenuo prema šesnaestercu Voše, ali ga je Rosić zaustavio prekršajem, zbog čega je dobio žuti karton.

9. minut: Izvršena je prva izmena u timu Crvene zvezde: umesto povređenog Sikimića, u igri je Petar Orlandić.

14. minut: Crvena zvezda je izvela prvi dobar napad na meču. Cvetković je ubacio loptu u šesnaesterac sa desne strane, a Orlandić šutirao sa oko 13-14 metara. Ipak, slabo je zahvatio loptu, koja je bila lak plen za Kordića.

16. minut: Viđena je stopostotna prilika za Vojvodinu! Trujić je sjajno proigrao Melega, ovaj izašao sam ispred Supića i šturiao sa oko sedam-osam metara iskosa sa leve strane, ali je golman Beograđana odbranio taj udarac.

19. minut: Voša je izvela novu sjajnu akciju, ali nažalost, ponovo bez realizacije. Malbašić i Meleg su odigrali sjajan dupli pas, Malbašić je sa desne strane ubacio loptu pred gol Crvene zvezde, ali je Trujić zakasnio da je sprovede u nebranjenu mrežu.

21. minut: GOL!!! Voša vodi 0:1! Nastić je presekao jedan napad Crvene zvezde, odigrao pas do Babića iz prve, a vezista Vojvodine je povukao loptu i idealno uposlio Trujića, koji je izašao sam ispred Supića, zaobišao golmana Crvene zvezde i sa pet metara iskosa prosledio loptu u mrežu.

32. minut: Plavšić je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Kordić bio siguran.

33. minut: Ponovo je šutirao Plavšić, sada sa oko 25 metara, ali je ovaj udarac bio mnogo opasniji nego prethodni, pošto je lopta išla u sam levi donji ugao. Ipak, Kordić je i ovo odbranio.

38. minut: Odlična prilika ukazala se Petru Orlandiću. Rosić je loše procenio let lopte, ona je došla do Orlandića, koji je šutirao sa oko 12-13 metara, ali suviše slabo i pravo u golmana Kordića.

39. minut: Ristić je šutirao sa preko 30 metara, ali je lopta otišla daleko od gola Kordića.

42. minut: Crvena zvezda je ponovo pripretila. Cvetković je centrirao sa desne strane, Orlandić je glavom zahvatio loptu, koja je išla pod prečku Kordićevog gola, ali ju je golman Vojvodine izbacio u korner.

45. minut: Domaćin je izjednačio na 1:1. Marko Grujić je odlično prošao kroz odbranu Vojvodine i poslao precizan udarac uz samu levu stativu Kordićevog gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine izvršena je izmena, pošto je umesto Rosića na terenu Lakićević.

47. minut: Ristić je snažno šutirao sa petnaestak metara iskosa sa leve strane, lopta je išla u okvir gola, ali je Kordić dobro intervenisao.

50. minut: Zbog prekršaja nad Miletićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Crvene zvezde dobio je Mihailo Ristić.

54. minut: Izvršene su još dve izmene u timu Vojvodine: izašli su Jovančić i Meleg, a ušli Sekulić i Paločević.

58. minut: GOL!!! Vojvodina ponovo vodi! Malbašić se sjajno oslobodio Edsona u šesnaestercu i odigrao pas do Trujića, a ovaj iz prve sa desetak metara prosledio loptu u mrežu.

64. minut: Dosuđen je slobodan udarac za Crvenu zvezdu na oko 20 metara od gola. Šutirao je Babunski, ali je lopta od živog zida otišla u korner.

65. minut: Izvršena je izmena u Crvenoj zvezdi: umesto Mihaila Ristića, na terenu je Saša Stojanović.

68. minut: Viđena je lepa akcija Vojvodina. Kombinovali su Malbašić, Paločević i Trujić, a potom je Babić šutirao sa ivice kaznenog prostora. Ipak, bio je zamalo neprecizan.

69. minut: GOL!!! Vojvodina vodi 1:3! Babić je oduzeo loptu na polovini rivala, ušao u šesnaesterac i nesebično uposlio Paločevića, kome nije bilo teško da sa 10 metara pogodi nebranjenu mrežu.

72. minut: Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović protestovao je kod glavnog sudije Nenada Đokića, nezadovoljan nekim njegovim odlukama, zbog čega je morao da napusti klupu svog tima.

73. minut: Izvršena je izmena u timu Crvene zvezde. Izašao je Plavšić, a ušao Ugo Vijeira.

77. minut: Vojvodina je imala fenomenalnu priliku da postigne i četvrti gol. Malbašić je sjajno prošao po desnoj strani i odigrao pas na oko 11-12 metara od gola Crvene zvezde, ali je Sekulić iz odlične pozicije vrlo slabo zahvatio loptu, pa je prilika propala.

79. minut: Zbog prigovora sudiji, žuti karton u ekipi Crvene zvezde dobio je Nenad Gavrić.

83. minut: Puškarić je napravio prekršaj na oko 23-24 metra od gola Vojvodine, zbog čega je dobio žuti karton.

84. minut: Slobodan udarac je izveo Babunski, ali je lopta otišla iznad prečke.

87. minut: Gavrić je šutirao sa oko 20 metara, ali suviše slabo. Kordić je bez problema uhvatio loptu.

91. minut: Grujić je šutirao sa oko 35 metara, ali je lopta otišla daleko od gola Vojvodine.

Utakmica je završena. Sjajna pobeda Voše!