Fudbaleri Vojvodine

 

Današnji slobodan dan na pripremama u Beleku, fudbaleri Vojvodine iskoristili su za odlazak do Antalije i takmičenje u kartingu.

Posle pet dana napornog rada, tokom kojih su odigrali dve prijateljske utakmice, fudbaleri Vojvodine danas su od šefa stručnog štaba Ilije Stolice dobili slobodan dan. Ovu priliku, ekspedicija crveno-belih iskoristila je za odlazak do obližnje Antalije i takmičenje u kartingu, u kojem su učestvovali skoro svi prvotimci i pojedini članovi stručnog štaba „stare dame“.

U izuzetno vedroj atmosferi i zanimljivom nadmetanju, kao najbrži i najuspešniji pokazali su se fudbaleri koji po pravilu na utakmicama pređu najviše kilometara – zadnji vezni igrači, što su u Vošinom slučaju Marko Vukasović, Luka Vujanović i Marko Putinčanin. Na kraju, titula najbržeg i najboljeg pripala je Marku Vukasoviću, koji je za svega nekoliko desetinki bio brži od svog saigrača Luke Vujanovića. Vrlo uspešan u ovom nadmetanju bio je i šef stručnog štaba Ilija Stolica, koji je uspeo da se plasira u finalnu trku, ali su se tamo trojica spomenutih igrača ipak pokazali kao daleko bolji od ostalih.

Nakon što se završilo sa kartingom, ekspedicija Vojvodine je dva i po sata provela u jednom od najvećih tržnih centara u Antaliji, posle čega je usledio povratak u hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“. Već sutra, crveno-beli nastavljaju sa uobičajenim radom i pripremom za ono što ih očekuje u drugom delu sezone.