obrazac-za-slike---vesti

 

 

Koliko Novosađani vole svoju Vojvodinu i koliko cene rezultate i igre „crveno-belih“ u kvalifikacijama za Ligu Evrope pokazali su svojim masovnim prisustvom na manifestaciji u centru grada koja je organizovana u cilju promocije predstojeće utakmice protiv turskog Bursaspora. Ispred štandova na kome se delio promotivni materijal i prodavali prigodni suveniri tiskalo se i staro i mlado.
Susreli smo čak i grupu navijača Bursaspora koji su pokupovali majice i šalove i uz osmeh poručili da se vidimo u četvrtak na „Karađorđu“, a neka pobedi bolji …

U trenutku kada je oko 20 časova na centralni gradski trg pristigao „Voša bus“ atmosfera je dostigla usijanje. Igrači Vojvodine nisu mogli da izađu iz autobusa jer  ih je buljuk  mališana pa i onih starijih  opkolio sa željom da se sa njima fotografišu i dobiju autograme. Prva zvezda bio je Oumaru Abubakar, a za njim nisu zaostajali ni Petar Škuletić, Miroslav Vulićević, Stojan Vranješ …Devojčice su pak „pikiralale“ one mlađe : Kosovića, Radoju, Poletanovića, Kordića …

Prema informacijama koje pristižu sa blagajni stadiona „Karađorđe“, interesovanje za utakmicu prevazilazi sva očekivanja jer je potražnja za ulaznicama ogromna.
Koliko je interesovanje turskih medija za utakmicu  govori činjenica da je u Novi Sad danas doputovala grupa od 30  novinara iz Burse.