Zoran Šćepanović

 

Posle ručka i obaveznog odmora, fudbaleri Vojvodine popodne su ponovo istrčali na teren u blizini „Habakuk Wellness“ hotela.

Poslednji dan ove nedelje protekao je radno za fudbalere Vojvodine. Posle današnjeg vrlo intenzivnog prepodnevnog treninga, igrači su imali ručak i obavezan odmor, a nakon toga su ponovo istrčali na teren u blizini „Habakuk Wellness“ hotela, gde su vredno trenirali i trudili se da ispune sve ono što je tražio šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Posle uobičajenog zagrevanja, radilo se uglavnom na uigravanju linija tima i sprovođenju određenih taktičkih varijanti, a radnu atmosferu nije poremetila ni blaga kiša koja je počela da pada pred kraj treninga. Nenada Lalatovića svakako može da raduje to što je danas zajedno sa ekipom radio i iskusni Dušan Mićić, koji je u dosadašnjem toku priprema uglavnom trenirao samostalno sa kondicionim trenerom Aleksandrom Jankovićem.

Posle tri dana boravka sa ekipom, predsednik Zoran Šćepanović i ostali članovi uprave danas su napustili Pohorje, a uoči odlaska iz Maribora, prvi čovek Vojvodine iskoristio je priliku da prisustvuje još jednom treningu crveno-belih.