Renan da Silva Alveš

 

Fudbaleri Vojvodine danas su otputovali na Zlatibor, gde će u narednih šest dana raditi na jačanju kondicije i podizanju forme pred nastavak takmičenja u Super ligi i Kupu Srbije.

Fudbaleri Vojvodine danas su otputovali na Zlatibor. Posle dva dana koje im je šef stručnog štaba Vladimir Buač dao nakon pobede nad ekipom Mladosti, crveno-beli su danas svojim „Voša bus“-om otputovali na poznatu srpsku planinu, gde su ovog leta već boravili i odradili glavni deo priprema za ovu sezonu.

Kako je rekao šef stručnog štaba Vladimir Buač, ove pripreme dobro će doći prvotimcima Vojvodine da se još više zbliže i upoznaju između sebe, s obzirom na to da u timu ima dosta novih igrača, a svakako da će i treneru „stare dame“ dobro doći period u kojem će imati više prilike da radi sa igračima na treninzima, s obzirom na to da su, od početka njegovog preuzimanja ekipe, crveno-beli maltene konstantno bili u ritmu od po dve takmičarske utakmice nedeljno.

Kao i prošli put, ekipa Vojvodine biće smeštena u hotelu „Palisad“, a u subotu, na dan povratka u Novi Sad, odigraće i jednu prijateljsku utakmicu. Iako je prvobitno bilo planirano da rival crveno-belih bude Rudar iz Pljevalja, trenutno su veće šanse da će to biti ekipa crnogorskog Dečića, s tim da će definitivno ime protivnika biti potvrđeno u toku ove nedelje.