Sinisa Sanicanin2.1

Uobičajenim lekarskim pregledima, u ponedeljak ujutro okupili su se fudbaleri Vojvodine i time praktično počeli letnje pripreme za novu sezonu. Zvanično, one će startovati u utorak, posle prozivke u 18 časova u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”, a onda i prvog treninga pod vođstvom šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića i njegovih saradnika, ali se ekipa već okupila i spremna je za period napornog rada.

Juče su crveno-beli, uz osmehe zadovoljstva posle više od 20 dana odmora, odradili vađenje krvi u Domu zdravlja na Limanu 4. Bili su podeljeni u dve grupe, pa su prvu činili: Emil Rockov, Marko Ilić, Milan Lazarević, Ranko Veselinović, Marko Putinčanin, Lazar Antić, Siniša Saničanin, Aleksandar Radovanović, Lazar Zličić, Nikola Antić, Aleksandar Mesarović, Mihajlo Nešković i Nemanja Subotić, dok su opravdano odsutni bili Vinsent Eze i Marko Vukasović, koji će se saigračima priključiti danas.

U drugoj grupi kandidata za prvi tim bili su: Vukašin Pilipović, Miloš Zličić, Mladen Devetak, Nikola Gajić, Stefan Cebara, Vasko Kalezić, Stefan Mihajlović, Đorđe Pantelić, Luka Sinđić, Kristijan Živković, Marko Mandić, Predrag Vladić, Đorđe Knežević i Milutin Miletić.

Od standradnih igrača iz prošle sezone, na prvom okupljanju nije bilo Ivana Lakićevića, Dušana Jovančića i Nikole Perića, kojima su istekle ugovorne obaveze, kao ni Daniela Avramovskog, kojem je istekla pozajmica iz redova ljubljanske Olimpije.