Grbovi FK Čukarički i FK Vojvodina

 

U poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 19 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Čukarički: Belić – Docić, Drinčić, Bojić, Kopitović – Veličković, Ovusu, Puškarić, Belaković – Tedić, Bogosavac.

Vojvodina: Ilić – Lazarević, Veselinović, Saničanin, Antić – Putinčanin, Zličić, Arsić – Avramovski, Mesarović, Vinsent.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 400 gledalaca, među kojima su i petnaestak navijača Vojvodine.

4. minut: Lepa akcija Vojvodine po levoj strani, u kojoj su učestvovali Zličić i Antić, završila se udarcem Putinčanina sa oko 18 metara, ali je lopta otišla pored stative.

12. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1. Posle lepog duplog pasa sa Avramovskim, Lazarević je ušao u šesnaesterac Čukaričkog i odigrao povratni pas, jedan od fudbalera domaćih je dotakao loptu i samo donekle joj promenio smer, taman da onda dođe do Zličića, koji je preciznim udarcem iz prve sa oko osam-devet metara iskosa poslao loptu u bliži donji ugao gola Belića.

16. minut: Posle slobodnog udarca za Čukarički, Drinčić je odigrao pas do Docića, koji je šutirao sa oko 22-23 metra, ali je lopta otišla visoko preko gola.

17. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu šansu za pogodak. U kontranapadu, Vinsent je povukao loptu i idealno proigrao Arsića, koji je izbio sam ispred Belića i šutirao sa oko 11-12 metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

19. minut: Vojvodina je imala još jednu sjajnu šansu za gol. Posle kornera za Čukarički, Vinsent je krenuo u kontranapad, ali je pokušao da lobuje istrčalog golmana Belića sa polovine terena. Međutim, loše je zahvatio loptu, koju je lako uhvatio čuvar mreže domaćih. Već u sledećem napadu, Ovusu je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.

21. minut: Dosuđen je penal za Vojvodinu! Zličić je centrirao sa leve strane, Vinsent je iz lepo proigrao Arsića, na koga je startovao Puškarić, pa je sudija Lazar Lukić iz Beograda dosudio najstrožu kaznu i pokazao Darku Puškariću žuti karton.

22. minut: GOL! Penal za Vojvodinu je izveo Vinsent i šutirao po zemlji tačno po sredini gola, ali je uspeo da prevari golmana Belića, pa je lopta završila u mreži.

25. minut: Arsić je šutirao sa oko osam-devet metara iskosa, ali pravo u golmana Belića.

27. minut: Čukarički je smanjio na 1:2. Posle duplog pasa sa Belakovićem, Tedić je ušao u šesnaesterac Vojvodine i precizno šutirao sa desetak metara iskosa sa desne strane, poslavši loptu u dalji donji ugao gola Ilića.

28. minut: Slobodan udarac za Čukarički sa oko 25 metara iskosa sa leve strane izveo je Drinčić, ali je šutirao pored gola.

31. minut: Zličić je lepo proigrao Mesarovića na levoj strani, a on je odigrao povratni pas do Putinčanina, koji je šutirao sa oko 21-22 metra, ali je lopta otišla preko prečke.

32. minut: GOL! Sjajan solo prodor Vinsenta! Dobio je loptu na oko 30 metara iskosa sa leve strane od gola Čukaričkog, a potom driblinzima prošao pored Docića i Kopitovića, nakon čega je preciznim udarcem sa oko sedam-osam metara iskosa još jednom savladao Belića.

33. minut: Bojić je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla preko gola.

38. minut: Zličić je šutirao sa oko 25 metara, ali je Belić odbranio.

41. minut: Tedić je došao do lopte u duelu sa Saničaninom i šutirao sa oko 13-14 metara, ali je Ilić odbranio.

42. minut: Zbog prekršaja nad Tedićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.

43. minut: Posle lepe akcije Bojića i Bogosavca po levoj strani, Drinčić je uputio volej udarac sa oko 23-24 metra, ali je loopta na putu ka golu zakačila Veselinovića i završila u korneru.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Čukaričkog, izvršena je prva izmena: izašao je Nemanja Belaković, a ušao Miladin Stevanović.

51. minut: GOL! Vojvodina vodi 1:4. Na levoj strani terena, Mesarović je odigrao pas do Zličića, koji je odlično proigrao Antića, a on je ušao u šesnaesterac i odigrao povratni pas pred peterac, gde je Bogosavac nespretno zahvatio loptu, koju je Vinsent sa gol linije prosledio u mrežu.

52. minut: GOL! Vojvodina vodi 1:5! Avramovski se driblingom izborio za poziciju za centaršut sa oko 13-14 metara sa desne strane, a Vinsent je glavom sa oko dva metra postigao svoj četvrti gol na ovom meču. Golman Belić uspeo je da zakači loptu, ali nedovoljno da spreči njen ulazak u gol.

55. minut: Izvršena je i dvostruka izmena u timu Čukaričkog: izašli su Samjuel Ovusu i Slobodan Tedić, a ušli su Nemanja Milojević i Beko Fofana.

57. minut: Čukarički je imao dobru šansu za gol. Bojić je ušao u šesnaesterac i petom odigrao pas do Fofane, koji je šutirao sa oko 13-14 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

61. minut: Bojić je šutirao sa oko 22 metra, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

63. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Aleksandar Mesarović, a ušao Mihajlo Nešković.

75. minut: Zbog prekršaja nad Bojićem na oko 30 metara od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Ranko Veselinović.

77. minut: GOL! Vojvodina vodi 1:6. Nesporazum između Puškarića i Belića iskoristio je Arsić, koji je došao do lopte na oko tri-četiri metra od gola Čukaričkog i poslao je iza leđa golmana domaćih.

78. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Lazar Zličić, a ušao Marko Mandić.

82. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Eze Vinsent, a ušao Nikola Gajić.

90. minut: Slobodan udarac za Čukarički sa oko 20 metara izveo je Docić, ali je šutirao visoko preko gola.

Utakmica je završena.