Grbovi FK Čukarički i FK Vojvodina

 

U 16. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Čukarički: Belić – Docić, Drinčić, Kajević, Kopitović – Mićin, Ovusu, Milojević, Puškarić – P. Jovanović, Bogosavac.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Saničanin, Veselinović, Antić – Jovančić, Vukasović – Kojašević, Avramovski, Subotić – Mihajlović.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 300 gledalaca, među kojima su i pedesetak navijača Vojvodine.

4. minut: Mićin je presekao pas koji je uputio Kojašević na oko 30 metara od svog gola, ušao u šesnaesterac i šutirao sa petnaestak metara, ali je Rockov uspeo da odbrani.

5. minut: Dodavanje glavom Lakićevića ka Rockovu uspeo je da preseče Ovusu i šutira sa oko 10 metara iskosa, ali je čuvar mreže Vojvodine i taj udarac odbranio.

8. minut: Stopostotnu priliku imala je Vojvodina. Kojašević je sjajno proigrao Mihajlovića, koji je izašao sam ispred golmana Belića na sedam-osam metara od gola i šutirao, ali pravo u čuvara mreže domaćih.

12. minut: Posle kornera za Čukarički, Ovusu je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

15. minut: Čukarički je poveo sa 1:0. Mićin je pokušao da proigra Ovusua na dvadesetak metara od gola, ali je lopta pogodila nekog od igrača Vojvodine i odbila se do Milojevića, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio donji levi ugao gola Vojvodine.

20. minut: Zbog prekršaja nad Mićinom na oko 22-23 metra od gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.

21. minut: Slobodan udarac za Čukarički izveo je Drinčić i šutirao direktno na gol, ali je Rockov odbranio.

22. minut: Posle duplog pasa sa Subotićem, Jovančić je izbio sam ispred golmana Belića i šutirao sa oko sedam metara iskosa, ali je čuvar mreže domaćih odbranio njegov udarac.

36. minut: Kojašević je sjajno prošao pored dvojice igrača Čukaričkog i šutirao sa oko 20 metara, ali je Belić odlično odbranio.

41. minut: Zbog prekršaja nad Milojevićem na ivici kaznenog prostora i uz samu gol aut liniju, sudija Milorad Mažić dodelio je drugi žuti karton Siniši Saničaninu, pa je Vojvodina ostala sa igračem manje. Slobodan udarac za Čukarički izveo je Drinčić i dobro šutirao, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke.

45. minut: Ovusu je šutirao sa petnaestak metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola. Takođe, zbog prekršaja nad Ovusuom s leđa, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Ivan Lakićević. Slobodan udarac za Čukarički sa oko 30 metara izveo je Drinčić, ali je Rockov uhvatio loptu.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

50. minut: Kajević se dobro izborio za poziciju za udarac u šesnaestercu Vojvodine i šutirao sa oko 13-14 metara, ali je lopta otišla preko gola.

51. minut: Zbog prekršaja nad Mićinom na oko 40 metara od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Ranko Veselinović.

56. minut: Čukarički je poveo sa 2:0. Mićin je uputio pas sa leve strane pred sam gol Vojvodine, a tamo je Kajević u padu sa jednog metra uspeo samo da prosledi loptu u mrežu.

61. minut: Izvršena je prva izmena u timu Vojvodine: izašao je Daniel Avramovski, a ušao Aleksandar Mesarović. Takođe, zbog prekršaja nad Mićinom na oko 40 metara od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Marko Vukasović.

64. minut: Posle centaršuta Jovanovića sa desne strane, Milojević je šutirao iz prve sa sedam-osam metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

65. minut: Mićin je šutirao sa oko 14 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla pravo do golmana Rockova.

67. minut: Ovusu je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

69. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Čukaričkog: izašao je Samjuel Ovusu, a ušao Petar Bojić.

72. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Nemanja Subotić, a ušao Vasko Kalezić. Takođe, izvršena je dvostruka izmena u timu Čukaričkog: izašli su Nikola Drinčić i Petar Jovanović, a ušli Sava Radić i Ivan Jovanović.

75. minut: GOL! Vojvodina je uspela da smanji rezultat. Kalezić je sa leve strane terena uputio dugačak pas ka Lakićeviću, koji je oštro centrirao po zemlji u šesnaesterac Čukaričkog, a tamo Mihajlović u padu zahvatio loptu i sa desetak metara je prosledio u mrežu.

76. minut: Izvršena je poslednja izmena i u timu Vojvodine: izašao je Stefan Mihajlović, a ušao Ivica Jovanović.

78. minut: Bojić se u šesnaestercu Vojvodine dobro oslobodio Veselinovića i šutirao sa 13-14 metara iskosa, ali je Rockov odbranio.

82. minut: Zbog prekršaja nad Jovančićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Čukaričkog dobio je Marko Docić.

89. minut: Bogosavac je šutirao sa oko 14 metara, ali je Rockov odbranio.

Utakmica je završena.