DSC_0076

 

 

 

Dan nakon utakmice protiv ruskog Tomska fudbaleri Vojvodine proveli su trenirajući u teretani, a nakon odrađenih 45 minuta vežbi snage izašli su na plažu ispred hotela „Crystal Tat Beach“. Usledila je „porcija“ trčanja po pesku koja se završila grupnim kupanjem u moru.
Prvotimci „crveno-beli“ su sa dečijim oduševljenjem uleteli u vodu praćeni začuđenim pogledima grupe turista. Posle  nekoliko minuta skakanja, plivanja i prskanja Šef stručnog štaba Branko Babić naredio je povratak u hotel. Međutim, igrači su ga poslušali tek nakon što im je Dr Vukosav „pripretio“ da će, ukoliko se neko od njih prehladi, ambulanta za njega biti zatvorena.

TUMBASEVIĆ SE OPORAVLJA, PEKARIĆA MUČI LOŽA

Zdravstvena situacija u ekipi je zadovoljavajuća. Nema teže povređenih igrača, a od povrede se uspešno oporavlja Janko Tumbasević.
Povratnik među „crveno-bele“ Nino Pekarić ima malo problema sa zadnjom ložom pa mu je medicinski tim Vojvodine prepisao odgovarajuću terpiju.

POPODNE SLOBODNO

Prema planu treninga današnje popodne će za fudbalere Vojvodine biti slobodno.
Igrači će ga provesti u odmoru ili šetnji po hotelskom parku. Zadovoljstvo je veće jer je danas osvanuo lep i sunčan dan bez vetra.