1345

 

 

Na današnjoj pres konferenciji održanoj u Media centru FK „Vojvodina“, član UO Vojvodine zadužen za marketing službu, gospodin Đerđ Balaton do detalja je izložio plan i sprovođenje u praksu ideje o odluci čelnika našeg kluba koja se tiče besplatnog ulaska na stadion „Karađorđe“. Ista prilika iskorišćena je i za predstavljanje novog direktora marketinga FK „Vojvodina“, gospođice Nuše Šenk.  Povodom odluke da ulaz na stadion „Karađorđe“ bude besplatan do kraja tekuće sezone,  gospodin Balaton izjavio je sledeće :

-Ulaznice za utakmice koje će FK „Vojvodina“ igrati na stadionu „Karađorđe“ se i dalje izrađuju i to u formi besplatnih pozivnica.

Pozivnice su numerisane (red i sedište).

Procedura ulaska na stadion ostaje ista, radnici firme „Gigstix“ na ulazima  elektronski očitavaju  bar kod sa sezonskih karata  i pozivnica.

Licu bez pozivnice ili sezonske karte neće biti dozvoljen ulaz na stadion „Karađorđe“.

Distribucija pozivnica se vrši u toku nedelje na prodajnim mestima kompanije  „Gigstix“ a na dan utakmice na blagajni stadiona „Karađorđe“.
Prodajna mesta „Gigstix“-a :

-„Pariski magazin“, Kralja Aleksandra 12,  radnim danom od 10-18 časova, subotom od 10-15 časova
-Knjižara „Bulevar books“, Bul. Oslobođenja 60, radnim danom od 8-21 čas, subotom od 10-19 časova
-Knjižara „Serendipiti“ , Sutjeska 2, svaki dan od 8-21 čas

Ovo u praksi znači : Svako ko želi da prisustvuje utakmicama Vojvodine na stadionu „Karađorđe“ treba da ode na bilo koje prodajno mesto kompanije „Gigstix“ i uz prikaz bilo kog ličnog dokumenta podigne svoju pozivnicu. Broj pozivnica koji može podići jedno lice limitiran je na najviše 2 komada. 

 

 

PRETPLATNE ČLANSKE KARTE

 

Kako najverniji navijači Vojvodine koji su kupili pretplatne ulaznice za sezonu 2012/13 ovim potezom, ni na koji način ne bi  bili oštećeni, UO kluba je doneo odluku da će svi imaoci pretplatnih ulaznica imati  pravo preče kupovine za mesta koja poseduju za sezonu 2013/14, a vrednost definisane cene pretplatne ulaznice biće umanjena za 50%.

 

 

 

ZAPAD DOMAĆA TRIBINA

 

Rukovodstvo kluba apeluje na navijače Vojvodine da prilikom dolaska na utakmicu nose neko od vidnih obeležja kluba (šal, kapa, zastava, dres …) kako bi i tim potezom pokazali da je zapad  tribina namenjena isključivo navijačima Vojvodine.
Sa svoje strane, marketing služba kluba će u najskorijem roku  obezbediti 3 do 5 navijačka artikla  npr. kačket, šal, dres, koji će se prodavati po veoma povoljnim cenama.
Uz sve navedeno, na svim ulazima zapadne i severne tribine biće istaknuta vidna obeležja „Tribina – Ulaz“ predviđen za  navijače Vojvodine.