Emil Rockov, Uroš Stamenić, Džosef Bempah i Radoslav Batak

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak i prvotimci Emil Rockov, Uroš Stamenić i Džosef Bempah danas su se družili sa navijačima na novosadskom Štrandu, podelili im prigodne poklone i pozvali ih da u četvrtak dođu na „Karađorđe“ i podrže Vošu protiv Ružomberoka.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak i prvotimci Emil Rockov, Džosef Bempah i Uroš Stamenić danas su bili gosti manifestacije „Štrand summer fest“, koja se tokom čitavog leta održava na novosadskoj plaži Štrand. Pojavljivanje trenera i igrača crveno-belih izazvalo je interesovanje pretežno najmlađih navijača „stare dame“, koji su ovu priliku iskoristili za fotografisanje i uzimanje autograma od članova svog omiljenog tima.

Takođe, organizovano je i malo takmičenje u pimpovanju, pri čemu su pobednicima uručene lopte, dres FK Vojvodina, kao i ulaznice za utakmicu protiv Ružomberoka u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Svi prisutni navijači poželeli su crveno-belima mnogo sreće i najavili da će u četvrtak od 20 časova sigurno biti na „Karađorđu“ da pruže podršku „staroj dami“.