obrazaczaslikevesti12.jpg-MOJSOV

 

СРЕКНА

 

100 ГОДИШНИНА

 

ВИ ПОСАКУВАМ СЕ НАЈДОБРО И МНОГУ УСПЕХ ПОНАТАНУ ВО СЕКОЕ НАТПРЕВАРУВАЊЕ И ОСВОЈУВАЊ НА МНОГИ ТРОФЕИ.

 

 

МОЈСОВ ДАНИЕЛ