Dušan Grujić i Davor Barašin

 

Pedagog profesor razredne nastave i viši trener fudbala Davor Barašin danas je potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Vojvodina.

Omladinska škola „Ilija Pantelić“ i Davor Barašin potpisali su ugovor o saradnji. Davor je pedagog profesor razredne nastave i viši trener fudbala, poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa najmlađim selekcijama i bavi se projektima u organizaciji Ministarstva prosvete i Ministarstva omladine i sporta, a trenutno je angažovan na projektu „Moja škola, moj klub“.

Njegov zadatak će biti da u ime kluba obavlja poslove skautinga, privlačenja, okupljanja, predlaganja i treniranja igrača za mlađe kategorije FK Vojvodina, promoviše klub među najmlađim populacijama u gradu, komunicira sa gradskim školama i da u interesu dece aktivno učestvuje u saradnji između FK Vojvodina i novosadskih škola.

Direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić izrazio je veliko zadovoljstvo potpisanim sporazumom i dolaskom gospodina Barašina u FK Vojvodina, jer se, kako je istakao, time ojačava pozicija kluba među školama u gradu, omogućava kvalitetnija saradnja sa njima, a istovremeno i promoviše klub među našim najmlađim sugrađanima, čime se povećava i njihovo interesovanje za FK Vojvodina.

Davor Barašin je istakao da je prezadovoljan zbog toga što će saradnja, koja je i do sada postojala na jednom određenom nivou, od sada biti mnogo izraženija, te da mu je velika čast da bude deo fudbalskog kluba Vojvodina.