Nemanja Miletić, Aleksandar Paločević i deca iz OŠ Veljko Dugošević i OŠ Trajko Perić

 

Deca iz osnovnih škola „Veljko Dugošević“ i „Trajko Perić“ iz opštine Ranilug sa Kosova i Metohije danas su bili u poseti FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

U fudbalskom klubu Vojvodina danas je bio još jedan u nizu lepih događaja u poslednje vreme. Naime, fudbalski centar „Vujadin Boškov“ u Veterniku posetili su učenici osnovnih škola „Veljko Dugošević“ i „Trajko Perić“ iz opštine Ranilug sa Kosova i Metohije, koji su imali priliku da obiđu mesto gde treniraju i žive Vošini fudbaleri i ujedno se upoznaju sa slavnom i dugom istorijom „stare dame“.

Između ostalih, njih su dočekali i dvojica fudbalera Vojvodine, Nemanja Miletić i Aleksandar Paločević, koji su takođe rođeni na teritoriji Kosova i Metohije i koji su im ispričali o svojim fudbalskim počecima i o tome kako su došli u Vojvodinu.

Svim gostima, fudbalski klub Vojvodina je za uspomenu poklonio majice pravljene specijalno za jučerašnju utakmicu protiv AZ Alkmara, dok je predsedniku opštine Ranilug Gradimiru Mikiću uručena monografija „Prvih sto“, pravljena povodom stogodišnjice kluba.

Čitavo druženje proteklo je u veoma lepoj i srdačnoj atmosferi, uz obostranu želju da se ponovi u što skorije vreme.