Фудбалски клуб Војводина позива све дечаке рођене 2009. и 2010. године, из Новог Сада и околине, да дођу на селективни тренинг који ће бити одржан у четвртак, 30. маја, у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, са почетком у 19 часова.

Као један од највећих клубова на овим просторима, ФК Војводина је кроз дуги низ година изнедрио велики број врхунских фудбалера, али у исто време и квалитетних људи. Визија и мисија ФК Војводина је базирана управо на развоју играча из сопственог омладинског погона, због чега је важно да дечаци што раније постану део клуба, како би правовремено развили све потребне особине и способности и уједно схватили шта значи бити играч Војводине.

Селекција представља одабир оних најталентованијих, што је дуготрајан процес који за задатак има да пронађе појединце који би, у перспективи, са великом дозом вероватноће могли да постижу врхунске резултате. Под талентом се подразумева фудбалска интелигенција као урођена особина, док се тренингом може унапредити све остало. Из тог разлога, врло је важно да се у право време почне са адекватним радом.

Селекцију ће водити директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић и координатори Милош Пенић и Давор Барашин, као и тренери базе, а све пријаве могу се извршити путем мејл адресе vosiniklinci@gmail.com или слањем СМС поруке на број телефона 062/582-582.

НЕ ГУБИ ВРЕМЕ – ВОША ТЕ ЗОВЕ!