DSC_0041

 

 

VOJVODINA – PARTIZAN   0 : 2

Mesto odigravanja : FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca : 300

Sudija : Novak Simović

Vojvodina : 1 Ilić (72 Svješnjikov), 2 Knežević, 3 Zeljković (14 Sekulić), 4 Adamek (16 Đuranović), 5 Lovre, 6 Lončar, 7 Miletić (18 Blagojević), 8 Vujčić, 9 Gajić (13 Milutinović), 10 Mićin (15 Šćepanović), 11 Mesarović (17 Tripić)

Partizan : 1 Marković, 2 Cucin, 3 Čubrilo (17 Stojić), 4 Radojković (13 Kukolj), 5 Dukić, 6 Zlatović, 7 Nišić, 8 Čermelj (16 Dimitrić), 9 Zlatanović (18 Markšić), 10 Todorović (15 Mamić), 11 Ilić (14 Birmančević)

Žuti kartoni : Mesarović (Vojvodina)

Strelci : Todorović, Zlatanović

U dugo očekivanom derbiju kadetske lige Srbije, Partizan je bio bolji i zasluženo odneo sva tri boda iz Novog Sada. Posao su im dodatno olakšali, danas vidno neraspoloženi, mladići u crveno-belim dresovima. Nije ekipa Mome Brankova ličila na onu agresivnu i konkretnu ekipu, na koju smo navikli ove godine i koja ih je dovela do prvog mesta u kadetskoj ligi Srbije.

Gosti su poveli golom Todorovića, koji je zahvatio loptu iz polu voleja i efektno je poslao u donji desni ugao golmana Ilića. To je dodatno ulilo samopouzdanje gostima iz Beograda, koji su konstatno vršili pritisak na zadnju liniju Vojvodine, time onemogućavši ih da loptu iznesu na polovinu gostiju i ugroze golmana Markovića.

U drugom poluvremenu nivo agresivnosti Novosađana se podigao, pa gosti nisu imali nekih izglednijih prilika, osim gola, koji je pao iz očigledne ofsajd pozicije (zvuči poznato?).

Pokušao je trener Moma Brankov da razdrma ekipu uvođenjem Tripića, Šćepanovića, Đuranovića i ostalih, ali jednostavno, nije bilo raspoloženog igrača u njegovoj ekipi. Do kraja je ostalo 0:2.

Ovo je kadetima Vojvodine bio drugi poraz, koliko ima i Partizan.

Treba istaći da ova ekipa Partizana ima godinu dana iskustva igranja ove lige, jer su prošle godine igrali sa godinu dana starijima, što je bilo očigledno, ali verujemo da momci Mome Brankova strpljivo čekaju priliku da dokažu da je ovo, ipak, bio samo loš dan.