DSC_0272

 

U okviru 26. kola JSL fudbaleri Vojvodine dočekuju lidera na tabeli, ekipu beogradskog Partizana. Utakmica se igra u nedelju 03. maja sa početkom od 19 : 00 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Vojvodina i Partizan su do sada odigrali 154 takmičarske utakmice, od čega 142 u prvenstvu dok je 12 odigrano u kupu. Partizan je uspešniji sa 82 pobede naspram 39 pobeda Vojvodine, dok su 33 utakmice završene bez pobednika.  U Novom Sadu je odigrano 74 utakmice, u kojima je Vojvodina zabeležila 20 pobeda uz 21 nerešenu i 33 poraza. U prvom delu sezone Partizan je slavio sa 1 : 0 golom Škuletića.

Na konferenciji za štampu su prisustvovali šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić, kao i prvotimci Nino Pekarić i Mirko Ivanić.

„Utakmica sa Partizanom dolazi u teškom trenutku za nas, nakon dva poraza. Posebno mi je žao utakmice na Voždovcu jer su momci izgarali na terenu. Partizan je po meni najbolja ekipa u Srbiji, što tabela i pokazuje. Mi se sigurno nećemo predati, a na to nemamo ni pravo. Neka dodatna motivacija za ovu utakmicu nije potrebna, ime protivnika je dovoljno samo po sebi. Partizan je favorit, ali mi se nećemo predavati i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Imali smo danas razgovor sa igračima i mogu da kažem da su oni svesni šta se traži od njih, a to je da pruže maksimum i da probaju da pobede, što verujem da je moguće. Što se tiče povređenih, situacija sa Gaćinovićem , Tumbasevićem i Vasilićem se pozitivno razvija. Ima i određenih novina, a tu pre svega mislim na Puškarića koji odlično trenira i verovatno će biti u protokolu za utakmicu protiv Donjeg Srema. Na Pankova ne možemo da računamo zbog crvenog kartona protiv Voždovca“, rekao je šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić.

„Sigurno da nije laka situacija u kojoj smo se našli, a situaciju nimalo ne olakšava činjenica da nam u goste dolazi prvoplasirana ekipa Partizana, koja je u dobroj formi i u seriji dobrih rezultata. Mi se ne predajemo i  ja se iskreno nadam da ćemo uspeti da se oporavimo jučerašnjeg poraza. Ima još 5 kola do kraja u kojima ćemo se potruditi da uzmemo što veći broj bodova“, rekao je Nino Pekarić.

„Očekuje nas jedna teška i bitna utakmica, kako za nas tako i za njih. Mislim če biti dobara utakmica, a nadam se da ćemo mi izaći kao pobednici iz nje“, rekao je Mirko Ivanić.

INFORMACIJE ZA NAVIJAČE

Karte za utakmicu će moći da se kupe na 4 blagajne :

-Glavna blagajna (zapad)

-Kod Bubi grila (zapad)

– Kod restorana Ognjište (istok)

-Kod teniskih terena  (istok)

Sve blagajne će biti otvorene od 16 : 00 časova, osim glavne koja će biti otvorena od 10 : 00 časova. Cene karata su :

Zapad 500

Istok 400

Sever 100

Od 13 : 00 časova ulica Dimitrija Tucovića će biti zatvorena za saobraćaj, dok će neposredno pred utakmicu deo ulice biti zatvoren tzv. prstenom, u koji će moći da uđu samo lica sa kartom za zapadnu tribinu.  Severna i zapadna tribina su rezervisane isključivo za navijače FK „Vojvodina“, i na njih neće moći da uđu lica sa obležjima FK „Partizan“, iz bezbedonosnih razloga. Za gostujuće navijače je rezervisana istočna tribina. Ujedno, korisitmo ovu priliku da pozovemo navijače da na fer i sportski način podrže svoje timove.