Najzanimljivija utakmica poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva svakako je derbi beogradskih i novosadskih „crveno-belih“ koji će biti odigran u subotu 01. Decembra od 19 časova na stadionu „Crvena zvezda“. Eventualni remi nebi odgovarao ni jednima ni drugima jer Crvena zvezda pokušava da nadoknadi 5 bodova zaostatka za gradskim rivalom, a Vojvodina želi da se vrati na treću poziciju. Stoga u subotu uveče možemo očekivati obostranu otvorenu borbu „spuštenih gardova“ u kojoj bi navijači trebalo da uživaju.

PRIPREME PO PLANU, JOKIĆ IZOSTAJE

Poslednja linija Vošine odbrane doživeće promenu iz razloga suspenzije (4 žuta kartona) iskusnog Đorđa Jokića. Njegovo mesto  po svemu sudeći zauzeće  Igor Đurić koji će u paru sa Branislavom Trajkovićem dati sve od sebe kako bi mreža Vojvodine ostala netaknuta.

PAJA POSTAO TATA

Vladan Pavlović  ovih dana ima veliki razlog za slavlje i zadovoljstvo. Naime, pre par dana popularni Paja po prvi put postao je otac. Pavlovićeva supruga na svet je donela zdravu i lepu devojčicu, a srećni događaj u porodici Pavlović,  prvotimci i zaposleni u FC „Vujadin Boškov“ obeležili su čuvenom Cecinom tortom.