У 28. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Динама у Сурдулици.

Текстуални пренос меча од 15 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Динамо: Перић – Н. Стевановић, Димитров, Сурака, Недељковић – Гашић, Ратковић, Ожеговић, М. Стевановић – Павишић, Поповић.

Војводина: Роцков – Граовац, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Митошевић, Зломислић – Гојков, Ђурић, Милојевић – Матић. у

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 500 гледалаца.

4. минут: Динамо води 1:0. Корнер за домаћина извео је Млађан Стевановић и упутио пас по земљи на око 15 метара од гола Војводине, где је из прве шутирао Недељковић и савладао голмана Роцкова.

14. минут: Слободан ударац за Војводину са око 32-33 метра је извео Ђурић, али је лопта закачила неког од фудбалера Динама и отишла у корнер.

22. минут: ГОЛ! Војводина је изједначила. Са средине терена, Зломислић је послао одличан пас у празан простор ка Ђурићу, који је изашао сам испред Перића, наместио се за ударац и онда прецизним шутем донео изједначење свом тиму.

25. минут: Димитров је шутирао из окрета са око 18 метара, али је Роцков ухватио лопту.

29. минут: Млађан Стевановић је шутирао са око 25 метара искоса, али је Роцков поново ухватио лопту.

37. минут: Слободан ударац за Војводину са око 27 метара искоса извео је Милојевић, али је шутирао право у голмана Перића.

38. минут: Због прекршаја над Ожеговићем на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Дамјан Гојков. Због приговора на ову одлуку судије, жути картон у екипи Војводине потом је добио и Милан Ђурић.

39. минут: Деветак је добро шутирао са десетак метара искоса, лопта је ишла у ближе рашље, али је Перић избио лопту у корнер.

44. минут: Матић је прихватио лопту у шеснаестерцу Динама и шутирао из окрета са око 12-13 метара, али је лопта прошла поред стативе.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме.

51. минут: ГОЛ! Војводина је преокренула резултат. На око 20 метара од свог гола, голман домаћих Перић покушао је главом да избије лопту, али је није добро захватио, што је искористио Матић и послао је у небрањену мрежу.

56. минут: Извршена је прва измена у тиму Динама: због повреде, из игре је изашао Давор Недељковић, а ушао Марко Митровић.

58. минут: Динамо је имао одличну шансу да изједачи. Са око 12-13 метара искоса, шутирао је Ратковић, али је Роцков сјајно одбранио.

59. минут: Гојков је шутирао са око 20 метара искоса, али је лопта отишла поред гола.

63. минут: Митровић је дошао до лопте у дуелу са Веселиновићем и Саничанином, а потом и шутирао са десетак метара искоса, али је лопта отишла неколико центиметара преко пречке.

64. минут: Због прекршаја над Митошевићем на средини терена, жути картон у екипи Динама добио је Никола Стевановић.

66. минут: Извршена је и друга измена у тиму Динама: изашао је Закариа Сурака, а ушао Елефтхериос Матсоукас. Такође, извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Немања Милојевић, а ушао Аранђел Стојковић.

71. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Динама: због повреде, из игре је изашао Никола Стевановић, а ушао Марко Ђуришић.

75. минут: Слободан ударац за Динамо са око 22-23 метра искоса извео је Ђуришић, лопта је ишла у ближи доњи угао гола, али је Роцков одлично одбранио.

81. минут: Димитров је из аута набацио лопту пред петерац Војводине, где је Ратковић упутио ударац главом, али је слабо захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

83. минут: Због прекршаја над Ђуришићем на половини домаћина, жути картон у екипи Војводине добио је Вук Митошевић.

84. минут: Митровић је искористио добар центаршут са десне стране и упутио ударац главом са око седам метара, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

86. минут: Створила се гужва на половини Војводине у којој су учествовали готово сви фудбалери оба тима, након једног дуела између Деветка и Димитрова. После свега, судија Петар Пипер показао је жуте картоне Зељку Димитрову и Млађану Стевановићу из Динама и Младену Деветку из Војводине.

87. минут: Извршена је и друга измена у тиму Војводине: изашао је Бојан Матић, а ушао Никола Гајић.

88. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Дамјан Гојков, а ушао Дејан Зукић.

89. минут: Досуђен је пенал за Војводину. Зукић је ушао у шеснаестерац и дриблингом прошао поред једног фудбалера Динама, који га је фаулирао, па је судија Петар Пипер досудио једанаестерац.

90. минут: ГОЛ! Војводина води 1:3. Пенал је сигурно извео Ђурић и повисио предност свог тима.

91. минут: Због тога што је шутнуо лопту након што је већ био досуђен офсајд, жути картон у екипи Војводине добио је Дејан Зукић.

93. минут: Контранапад Војводине завршио се ударцем Деветка са око 12-13 метара искоса, али је Перић одбранио.

94. минут: Ратковић је шутирао са око 18 метара, али је лопта отишла преко пречке.

95. минут: Ђуришић је шутирао са око 25 метара, али је лопта отишла високо преко гола.

Утакмица је завршена.