Grbovi FK Dinamo i FK Vojvodina

 

U 1/16 finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Dinama u Pančevu.

Tekstualni prenos meča od 15:30 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Dinamo: Čanović – Karanfilovski, Dašić, Nedučić, Janković – Jovanić, Skokna, Petrović, Kukonj – Jovančić, Veličković.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Saničanin, Veselinović, Bureković – Jovančić, Bempah – Kalezić, Mesarović, Subotić – Mihajlović.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 1.500 gledalaca, među kojima su i pedesetak navijača Vojvodine.

9. minut: Mesarović je proigrao Mihajlovića u šesnaestercu Dinama, a on je bio uspešniji u duelu sa jednim igračem domaćina i uspeo da šutira sa osam-devet metara iskosa, ali je Čanović odbranio taj udarac.

16. minut: GOL! Vojvodina je povela sa 0:1. Slobodan udarac sa preko 30 metara izveo je Mesarović i uputio loptu u šesnaesterac, a tamo ju je nespretno zahvatio Nedučić i sa šest-sedam metara je prosledio u sopstvenu mrežu.

19. minut: Posle kornera koji je izveo Bureković, Jovančić je uputio udarac glavom, ali je lopta otišla van okvira gola.

20. minut: Zbog prekršaja s leđa na sredini terena nad Jovančićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Džosef Bempah.

25. minut: Pas Jovančića ka Nedučiću ispred šesnaesterca Dinama presekao je Mihajlović i šutirao, ali je golman Čanović izbio loptu u korner.

29. minut: Skokna je šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je slabo zahvatio loptu, koja je bila lak plen za Rockova.

39. minut: Dinamo je izjednačio na 1:1. Posle centaršuta Skokne sa desne strane, Jovanić je glavom zahvatio loptu na oko 15 metara od gola Vojvodine i lobovao golmana Rockova.

42. mintu: Posle kornera za Dinamo, Janković je šutirao sa oko 20 metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

45. minut: Bempah je šutirao sa oko 30 metara, ali je Čanović uhvatio loptu.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršene su dve izmene: izašli su Vasko Kalezić i Džosef Bempah, a ušli Stefan Cebara i Lazar Zličić.

57. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Dinama: izašao je Miloš Kukonj, s ušao Aleksandar Stojanovski.

63. minut: Prilikom jednog kontranapada Vojvodine, Jovančić je ostao da leži na travi posle duela sa protivničkim igračem, ali je sudija pustio prednost. Nakon što se Jovančić pridigao, dodeljen mu je žuti karton zbog simuliranja.

66. minut: Posle centaršuta sa leve strane, Zličić je došao do lopte na desetak metara od gola Dinama, ali je loše šutirao, pa je lopta otišla daleko van okvira gola.

67. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Vojvodine: izašao je Stefan Mihajlović, a ušao Ivica Jovanović.

68. minut: GOL! Vojvodina ponovo vodi! Mesarović je centrirao, a Cebara glavom sa tri metra iskosa poslao loptu u dalji donji ugao gola.

70. minut: Izvršena je druga izmena i u timu Dinama: izašao je Luka Petrović, a ušao Branislav Tošić.

71. minut: Vojvodina je imala još jednu solidnu priliku, pošto je Jovanović uputio udarac glavom sa šest-sedam metara, ali je lopta otišla preko prečke.

78. minut: Zbog prekršaja na sredini terena kojim je sprečio kontranapad Vojvodine, žuti karton u ekipi Dinama dobio je Nikola Skokna.

87. minut: U kontranapadu Vojvodine, Mesarović je odigrao pas do Zličića, koji je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

89. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Dinama: izašao je Nikola Skokna, a ušao Luka Đokić.

90. minut: Posle kornera sa desne strane, Nedučić je uputio udarac glavom sa oko šest-sedam metara, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

91. minut: Posle nabačene lopte ispred šesnaesterca Vojvodine, Rockov je izbio loptu ispred jednog igrača Dinama, a potom je Tošić pokušao da pogodi prazan gol sa oko 30 metara iskosa, ali jeloše šutirao, pa je lopta otišla daleko van okvira gola.

92. minut: Mesarović je šutirao sa oko 25 metara, ali je Čanović uhvatio loptu.

Utakmica je završena.