Grbovi FK Dinamo i FK Vojvodina

 

U revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Dinama iz Minska u Brestu.

Tekstualni prenos meča uživo od 19:45 časova po srpskom vremenu moći ćete da pratite na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećem sastavu:

Dinamo: Ignatovič – Ostrouk, Bikov, Budnik, Koritko – El Monir, Karpovič, Nojok, Habovda – Kontsevoj, Sverčinski.

Vojvodina: M. Kordić – Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić – Maksimović – Malbašić, Meleg, Paločević, Babić – Trujić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 7.000 gledalaca, među kojima su i četrdesetak navijača Vojvodine.

20. minut: Tokom prvih 20 minuta, Dinamo je kontrolisao igru i bio opasniji po gol. Vojvodina je pripretila dva puta, jednom posle slobodnog udarca, drugi pt posle kornera, ali rezultat je i dalje 0:0.

32. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1! Sjajna akcija Voše! Kombinovali su Maksimović i Meleg ispred šesnaesterca Dinama, nakon toga je Meleg sjajnim lob pasom proigrao Babića, a vezista Vojvodine se izborio za poziciju za šut i preciznim udarcem sa petnaestak metara iskosa savladao Ignatoviča.

40. minut: Udarcem sa oko 30 metara, pokušao je Nojok, ali lopta je otišla daleko iznad gola.

44. minut: Zbog prekršaja nad Ostroukom na oko 20 metara od gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Darko Puškarić.

45. minut: Slobodan udarac za Dinamo izveo je Bikov, ali je njegov plasiran šut završio iznad prečke.

Prvo poluvreme je završeno. Izvinjavamo se našim navijačima što zbog nedovoljno dobrih tehničkih uslova i slabe organizacije na stadionu „Brestski“ nismo bili u mogućnosti da vršimo tekstualni prenos tokom prvih dvadesetak minuta meča.

Počelo je drugo poluvreme.

52. minut: Zbog prekršaja na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Nemanja Miletić.

55. minut: Dinamo ostaje sa igračem manje na terenu. Zbog prekršaja nad Miletićem, crveni karton dobio je Muhamed el Monir.

69. minut: Dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na oko 20 metara od gola. Šutirao je Meleg, ali je lopta otišla iznad prečke. Izvršena je i prva izmena u Dinamu: izašao je Koritko, a ušao Žukovski.

74. minut: Izvršena je prva izmena u Vojvodini: izašao je Siniša Babić, a ušao Miloš Trifunović.

79. minut: Puškarić je šutirao sa preko 25 metara, ali je lopta otišla daleko od gola.

80. minut: Zbog prekršaja nad Paločevićem, žuti karton u Dinamu dobio je Habovda.

81. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:2! Antić je odlično šutirao sa oko 20 metara iskosa sa leve strane i pogodio donji levi ugao Ignatovičevog gola!

83. minut: Izvšrena je dvostruka izmena u Vojvodini: izašli su Nikola Trujić i Dejan Meleg, a ušli Dušan Mićić i Dušan Jovančić. Izvršena je izmena i u Dinamu: izašao je Budnik, a ušao Rotković.

Utakmica je završena! Vojvodina je u plej ofu za Ligu Evrope!