Nenad Lalatović

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije večeras je fudbalskom klubu Vojvodina dostavila odluku o tromesečnoj suspenziji šefa stručnog štaba našeg kluba Nenada Lalatovića.

U fudbalski klub Vojvodina, večeras je stigla odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kojom je naš šef stručnog štaba Nenad Lalatović kažnjen sa tri meseca suspenzije, zbog verbalnog prekršaja dok je bio šef stručnog štaba FK Borac iz Čačka.

Fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da će na ovu odluku uložiti žalbu drugostepenom organu, jer smatra da su na taj način kažnjeni i klub i igrači, a isto će uraditi i Nenad Lalatović zbog previsoke kazne.

Uzimajući u obzir pravilnik Disciplinske komisije, član 139, odluka stupa na snagu 24 sata po prijemu, što znači da Nenad Lalatović ima pravo da vodi ekipu još samo na sutrašnjoj utakmici, koju Vojvodina igra sa FK Partizan iz Beograda.

Nadamo se da će drugostepeni organ FSS imati razumevanja i uzeti u obzir nepravednost ove odluke prema FK Vojvodina, te da će Nenadu Lalatoviću omogućiti pravo na rad, koje je Ustavom Republike Srbije zagarantovano.