Тренер  Војводине Славољуб Ђорђевић задовољан је након победе своје екипе над Колубаром, али верује да његови играчи имају још простора за напредак.

„Стара дама“ вечерас је на свом „Карађорђу“ победила екипу Колубаре резултатом 2:1, а Ђорђевић је посебно поносан на број играча из омладинске школе који се вечерас нашао на терену.

– Колубара је једна искусна екипа, која хоће да игра фудбал и тако смо се и припремали за утакмицу. Желели смо да играмо високо, да играмо агресивно, дали смо два гола и једино што ме мало забрињава јесте што на 2:0 не преломимо утакмицу него улазимо у неизвесну завршницу. Ипак, победи се у зубе не гледа, честитам мојим момцима, јер је иза њих тежак период, а вечерас су коначно успели да вежу други тријумф. Оно што ме посебно радује јесте што смо данашњи меч завршили са седморицом играча из омладинске школе Војводине, прошли са једним мање. Та деца имају квалитет и мени је пуно срце када толико играча из омладинске школе буде на терену. Ја им желим да наставе у истом ритму – рекао је Ђорђевић.

Тренер Воше осврнуо се и на чињеницу да је вечерас после скоро три месеца имао на располагању све своје играче.

– Од првог јула, ово је први пут да смо имали све играче на окупу. Ђорђевић се данас вратио након три месеца паузе, без обзира што је искусан и што се то од њега очекује, одиграо је веома добро. И њему честитам овим путем. Симић је био под знаком питања, јер је против Радника набио пету, данас је играо без тренинга. Јутрос је пробао и сам одлучио да заигра и то му се вратило, Бог га је наградио голом. Владимир Ковачевић је био стандардан играч, али је на једној утакмици направио нешто што није смео и ја сам га казнио, али га се не одричем. Извинио се и екипи и стручном штабу, али видећемо када ћемо га вратити – нагласио је Ђорђевић.

Шеф стручног штаба „старе даме“ истакао је значај победе, али жели да неке грешке екипа сведе на минимум.

– Задовољан сам када се побеђује, али морамо опет неке ствари да исправимо. Примамо голове из контри, то нам се дешавало и у Суботици, сличне ситуације су нам се дешавале и против Металца и те грешке морамо да исправљамо у низу. Најбитније је да се побеђује, ако изгубите, а играте добро, од тога нико нема користи – закључио је Ђорђевић.

Војводина у наредном колу гостује ТСЦ-у у Бачкој Тополи, а та утакмица на програму је у суботу у 16 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept