obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Lepo vreme koje ovih dana vlada u Novom Sadu uslovljava i odličnu atmosferu na treninzima fudbalera Vojvodine. Prvotimci novosadskog superligaša pod dirigentskom palicom Šefa stručnog štaba, Zorana Marića, bez većih problema izvršavaju zadatke i među njima, očigledno, vlada vedro raspoloženje. Najvažnije je da nema povređenih igrača što samo može da raduje struku.
Današnji radni dan iskorišćen je za rad na sticanju snage, za sutra je ponovo predviđen dupli program, pre i posle podne.

Interesovanje za pripreme „crveno-belih“ pokazala je i ekipa SOS kanala koja je prisustvovala današnjem reningu i snimila prilog kao i izjave trenera Marića i prvotimaca Srđana Babića i Vanje Milinković-Savića.

STIŽE DŽON MERI

Kako saznajemo, u toku sutrašnjeg dana, ekipi bi trebalo da se priključi napadač Džon Meri, koji će, sudeći po tome, prvu priliku da se pokaže na delu, imati u nedelju kada u FC „Vujadin Boškov“ gostuje ekipa ČSK iz Čelareva.
Što se tiče drugog, eventualnog pojačanja Vojvodine, Šadona Vinčestera, njegov dolazak u Novi Sad se očekuje u ponedeljak.