obrazac-za-slike---vesti

 

 

Dragi Novosađani,

Dobro došli 28. 04. 2013. u 18,30 časova  u naš Fudbalski centar „Vujadin Boškov“ na svečano otvaranje Sportske akademije FK „Vojvodina“.
Fudbalski klub Vojvodina kao socijalno odgovaran član društvene zajednice odlučio je da, otvarajući ovu jedinstvenu ustanovu, pruži svoj mali doprinos vaspitanju, obrazovanju i sportskom usavršavanju mladih ljudi koji su se uporedo sa redovnim školovanjem  opredelili za sport. Želja nam je da uz bavljenje vrhunskim sportom edukujemo mlade ljude i od njih stvorimo visoko obrazovane, uspešne i zdrave članove društva.
Fudbalski klub Vojvodina se u tu svrhu odlučio da investira  u izgradnju, opremanje i rekonstrukciju kompletne infrastrukture u FC „Vujadin Boškov“, a sve  kako bi zadovoljio visoke standarde koji su jedan od najvažnijih uslova  za kvalitetan rad Sportske Akademije. Angažovanjem visoko obrazovanih kadrova iz sfera obrazovanja, sporta, medicine i marketinga, zaokružili smo ceo projekat Sportske Akademije.

Sportska Akademija FK „Vojvodina“ otvorena je za sve one koji svoju budućnost  vide u sportu ali ne žele da zapostave školu i obrazovanje.

Očekujemo vas

FK „Vojvodina“